Van olyan ember akinek nem változna meg gyökeresen az élete, ha megnyerné az ötöslottón a több milliárdos főnyeremény?
Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon buta.
Ez abból is kiderül, hogy "amíg a pénzügyi rendszer össze nem omlik".
Ha valaki nem teljesen retardált, egy lottó főnyereménnyel könnyedén tudja magát függetleníteni a pénzügyi rendszertől, sőt, ha elolvasott életében 3 mondatnyi pénzügyi befektetési tanácsot, akkor ezt kb. kötelező jelleggel meg is kell tenni.
Nagyon éretlenül állsz hozzá ehhez az egészhez. Ezen még akkor is érdemes változtatni, ha nem nyersz a lottón. Ezek egy 10 éves gyerek gondolatai.
11#
A kert az nem jó befektetés?
Kert????
De. Jó. Csak néhány száz holdban kell gondolkozni.
Én biztos hogy nem dolgoznék többet, legalábbis a klasszikus formában, hogy valaki más mondja meg egy cégnél, hogy mit kell csinálnom.
Csak élvezném az életet, utazgatnánk, élményeket gyűjtenénk a családdal.
Persze, nem kell elszórni a pénzt, a totós hasonlat jó, mindig csak egy "keveset" költeni arra, amire kell, a nagy összeget meg befektetni.
Velem nagy sz.rban lenne a környezetem, ha megtudnák, hogy milliárdos lettem, egyedüli kapcsolatfelvétel nálam max az lenne, ha itt megállnának a házam előtt, és dudálnak, hogy menjek ki....
Ilyenkor minden esetben mint a piócák, megjelennek a rokonok, kéregetők, barátok, exek, stb...
Világ életemben allergiás voltam ezekre az okkal haverkodó egyedekre.
Soha többé nem dolgoznék, senkihez nem igazodnék senkit nem kellene elviselnem.
A munka lenne az első amit végleg befejeznék.
Befektetéseim lennének, lakás, családi ház, és utaznék bejárnám a világot. 1-2 havonta 1 hétre hazajönnék és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!