Van olyan ismerősötök, aki valójában egy főnyeremény, mégse volt soha, vagy nincs párja, vagy nincs szerencséje a kapcsolatokkal?
Figyelt kérdés
Nem iróniából kérdezem, én még magam se tudom eldönteni, mit gondolok az ilyen emberekről, mégse annyira jó parti, vagy van ilyen, hogy valakinél minden oké, nem lehet róla rosszat mondani, a külseje is rendben és mégse, valahogy nem szerencsés.2023. aug. 17. 18:20
1/11 anonim válasza:
Ez én vagyok. Egy nőnek sem kellek, az ostobák nem tudják mit veszítenek.
2/11 anonim válasza:
Jah, van egy ilyen lány barátom. Majd ha másnak nem kell még pár évig lecsapok rá én, de most nem vagyok olyan élethelyzetben hogy megtehesseb.
3/11 anonim válasza:
Én ilyesmi vagyok, bár eléggé kritikus vagyok magammal. De azért tisztában vagyok az értékeimmel, pl sok minden érdekel, nyitott vagyok és elfogadó stb. Adok a külsőmre, igényesen öltözködök, tudok és szeretek főzni stb. Valamiért mégis mindig lecsapják az orrom előtt a kiszemelteket. Én nem vagyok kezdeményező típus, az igaz, a férfiaktól várnám, hogy megtegyék. De abszolút nincs szerencsém ilyen téren. Persze én is változtathatnék pár dolgon, pl kihívóbban viselkedhetnék stb, de valahogy az nem lenne önazonos. Én mindig arra törekedtem, hogy az legyek, de így meg nem volt sikerem eddig, lehet nem is lesz. Azért nem szomorkodok ezen sokat, így alakult, ez van.
4/11 anonim válasza:
3-as.
Hiddel jobb így.
Én pl nem kedvelem a kirívóan öltözködő, a neten mindent kitevő csajokat. :)
5/11 anonim válasza:
Igen, van a #3hoz hasonló ismerősöm. Egyébként itt ismertem meg. 😅
6/11 anonim válasza:
Nekem már sokszor mondták egy ilyen fickónak miért nincs párja? nem iszom nem dohányzom sportolok, egyetemet végeztem jól keresek, cikkeket írok a meló mellett IT lapokba "csak úgy" miért nincs senkim?
És a választ senki se tudja CSAK ÉN. Nem, nem azért mert homi vagyok sajnos ennél soooookkal rosszabb...
8/11 anonim válasza:
Nem veletlen,ha valaki orok szingli. Ez az evolucio.
9/11 Metionin válasza:
Van, bár kérdés, hogy kinek lenne főnyeremény. Olyan elvárásokat támaszt, amiknek szerintem nincs nő, aki megfelelne vagy meg akarna felelni.
10/11 anonim válasza:
Most azon mit kell lepontozni, hogy van ilyen ismerősőm? 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!