Mit tennél ha a mai nap megnyernéd az eurojackpoton a főnyereményt? 5.9 milliárd forint.
Mi lenne a top tíz első dolog?
Mi a korod?
vennék teljesen új, energiatakarékos házat.
és bmw kocsit
-Megnézném, hogy mi nem szokta veszteni az értékét. Mert csak magában a pénz nagyon veszti.
-Kiszámolnám, mennyi időre lenne elég, ha csak abból gazdálkodnék a mostani életszínvonalam mellett.
-Vennék egy csomó fa.zságot, amit már rég akartam, de nem volt rá pénzem.
A többi az első két pont alapján változna.
Építenék egy házat ott és olyat, amilyet szeretnék, de semmi extra kívánságom nem lenne. Talán egy gyümölcsös.
Rendezném a családom pénzügyeit, adósságait, nekik is adnék pénzt arra, hogy oda költözzenek ahova szeretnének.
Bebiztosítanám a gyerekem jövöjét.
Ha ez teljesülne, akkor felmondanék a munkahelyemen és a maradék pénzből utazgatnék.
-Ház!!! Mindenképpen!
Mivel most vagyok terhes ezért lehet még egy bezár vennék a gyermekeknek, hogy ne szenvedjen hiányt.
-kifizetném a saját tartozásomat és a családét is.
-szegeny családban nőttem fel ezért magamra is költenék hiszen egyszer élek és ha van akkor megteszem.
-befektetném
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!