Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, hogy nem...

Mi az oka annak, hogy nem mész nyaralni?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszoljanak, akik nem járnak nyaralni.

Mennyire érzed kínosnak mások előtt ezt?

jún. 14. 09:40
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok (már) utazgatós, igazából nem is nagyon szeretek utazni, nem szeretem a tömeget, a rajcsúrt, a körülményeket, a bizonytalanságot, na meg az anyagiak. Oké hogy élmény, de nem nagyon vágyok izgalmakra. Egy csendes séta a közeli természetben többet ér.
jún. 14. 11:11
 22/43 anonim ***** válasza:
69%
Fesztiválokra, bulikra jártam de abból is elég volt. Nem vagyok már minden lében kanál hülyegyerek.
jún. 14. 11:12
 23/43 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt évek óta nincs párom, másrészt a vízparti tespedés,bulizás nem az én világom. A hegyeket szeretem,az erdőket, a csendet.

De még ez sem jó egyedül,de ez van. Meleg férfiként pedig nehezebb, az ismerkedés miatt is, ez az oka a társtalanságnak.

F

jún. 14. 11:41
 24/43 anonim ***** válasza:
87%

Nincs kedvem.

Pénzem van, kényelmesen élek, de egyáltalán nem járok nyaralni, elvagyok kényelmesen itthon is. Sőt minek járjak nyaralni amikor otthon is van masszázskád, jó kaják stb.

Otthon ugyanúgy ki lehet kapcsolódni. Persze aki világot akar látni az menjen amerre tud és szeretne, az ő dolga.

jún. 14. 12:04
 25/43 anonim ***** válasza:
36%
24, én is így látom de különbözőek vagyunk.
jún. 14. 12:19
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
5: Létezik Magyarország megfizethető módon és létezik északi ország is. Persze a negatív anyagi helyzet érthető.
jún. 14. 12:24
 27/43 anonim ***** válasza:
16%

Mert mondjuk nem szeretek pihenni, megállni, kizökkenni. Én csak dolgozni szeretek állandóan.

Lacika, 19, Dr. phil. med. habil advanced level test manager

jún. 14. 12:47
 28/43 anonim ***** válasza:
77%
Rühellem a nyarat, a kánikulát, a hering party-t a parton, ami van ilyenkor mindenhol, nagy pancsolós sem vagyok. Inkább megyek főszezonba a hegyekbe 1-1 napra és az év hidegebb hónapjaiban 1-1 hétre elrepülök valami melegebb helyre.
jún. 14. 13:02
 29/43 anonim ***** válasza:
88%
Mert emberek vannak mindenhol.
jún. 14. 13:05
 30/43 anonim ***** válasza:
88%

Nincs rá időnk...

Néha el tudunk menni 2 éjszakára egy wellness hétvégére de a gazdaságot nem tudjuk itt hagyni, az nem vár meg

jún. 14. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!