Szégyelled a munkahelyen ha nem mész nyaralni?
Istenem, mi szégyellnivaló van ebben?
Egyébként se gondolom, hogy munkahelyen kötelező lenne közhírré tenni, hogy a Bahamákra megyünk-e nyaralni, vagy a falusi nagyszülői házba - vagy sehova.
Miert kéne szégyellni?
Én pont firditva vagyok. Mialatt elvert nyáron szinte mindenki pár százezret a nyaralással (előző cégnél)én addig kimentem külföldre is melozni nyárra és én speciel meg pluszba kerültem pár százezerrel az én "nyaralásommal".
A mostani cégnél meg el se akarok menni nyaralni. Most kértem fizetesi előleget is.🤣
Sosem kérnek indoklást a szabadságra. Annyit mondok, hogy "Június 1-5 között szeretnék szabadságon lenni." és a főnök annyit mond, hogy mehetek vagy nem mehetek, mert már a munkatársaim java kivette és nem tud több embert elengedni.
Amúgy vannak helyek ahol év elején az egész evre meg kell szervezned a szabadságodat és beküldeni a főnöknek emailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!