Szégyelled a munkahelyen ha nem mész nyaralni?
#13: Magánvállalkozásnál dolgozok. Kis cég. Egyedül dolgozok az irodában. Főnökeim évente többször utaznak. Kollégáim kint vannak terepen.
#16: Igen? Hát nem tudom.. Családban, illetve az ismerőseim zöme szintén kis magánvállalkozásnál dolgozik. Pont az a baj, hogy alig akarnak mindenkit szabira elengedni, mert sok a munka, de kevés az ember. Én még tőlük sem hallottam, hogy annyira küldenék őket szabira. Inkább az a jellemző, hogy év végén kiíratják velük a napokat, úgy hogy el se ment szabira.
Egyik barátnőm multinál van. Ott viszont előre le kell adniuk év elején egy táblázatba, hogy ki mikor menne el.
#20: Úristen!
Valóban az iskolában se lehet kellemes a gyerekeknek. Szomszédoméknak alsós az egyik gyerekük. Tavaly ők Horvátországba mentek, de mondták, hogy az osztályból többen Cipruson voltak, így idén ők is ezt tervezik, mert nem akarnak lemaradni.
Hú én régen utáltam az első tanítási napon a "hol voltatok nyáron" kötelező jellegű beszámolót. Főleg mikor fogalmazást is kellett róla írni.
Tudod ki verné magát adósságba egy nyaralás miatt... Azért annyira nem szégyellem. :D Egyesek tényleg túlzásba esnek már.
#26: Ez tényleg így van!
Az egyik főnököm most megy 2 hétre nyaralni, a másik majd később. Az egyik kollega most ment héten, a másik június utolsó hetén.
Mondja nekik az egyik főnököm,hogy 1-1,5 millióból jó helyekre lehet menni, lehet válogatni. Hát persze. Csak ahhoz nekünk hány hónapot kell dolgozni... Tényleg nem vagyunk egy súlycsoportban ilyen téren sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!