Munkahelyen vagy ha lakótársad van, és wc-re mész és pukizol közben, az nem ciki, ha kihallatszik és esetleg meghallja lakótársad / kollégád?
Nekem van, hogy "nagydolog" közben is pukizok, ez is azért valamennyire hallatszik..pl. munkahelyen, ahol meg ugye több fülke is van, simán meghallhatja, ha nem vagyok egyedül..de otthon, ahol többen lakunk, és pl. a folyosóról nyílik a wc..na most ha ott pukizok ugyanúgy kihallatszik a folyosóra, ahonnan bárki hallhatja (nem szüleimmel élek már)..Ti az ilyen helyzeteken nem agyaltok, egyszerűen elfogadjátok, hogy emberek vagyunk és normális a pukizás, vagy visszatartjátok és a szobátokban "engeditek ki", vagy hogy? (persze wc-zés közben, ha jön, elég nehéz lenne visszatartani..)
Bízom benne normálisan kaphatok válaszokat.
Ha kidönti az ajtót, az nem jó, minden más esetnél pedig nem kell vele foglalkozni.
Normális emberek nem ezzel foglalkoznak.
Egy barátnőm mondta egyszer, a Wc. az a hely ahol pisilni, kakilni szoktunk, és mivel mindenki pukizik, nem kell szégyenkezni emiatt.Amíg élünk pukizunk.
Ez nem az a helyzet, amikor valaki szándékosan az orrunk alá pukizik,és esetleg még nevet is rajta.
Emberi dolog, emberi dolog de engem akkor is fusztral ha hallja valaki:D
De ismerek olyat is aki nyitott ajtonal fosik, snnyira nem zavarja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!