Hibrid munkahelyen mennyire veszik komolyan, ha mondjuk nem mész be minden héten?
Nálunk hivatalosan heti kétszer be kellene menni, de mindenki akkor megy, mikor akar. És alapból csak 10-14 óra között kötelező bent lenni. Az egésznek megmondom őszintén nem sok értelmét látom. Ti hogy vagytok ezzel? Nálatok szigorúan veszik a bejárást?
Milyen indokokat érdemes kitalálni, hogy otthonról végezd a munkát? Pl mit tudom én: nem érzem magam jól, de dolgozni tudok stb
Nálunk ugyanez, papíron heti 2x be kell menni, a gyakorlatban a kutyát nem érdekli a dolog. Van, akivel idén még nem találkoztam. Nem kell indokolni, miért nem jössz be, de aki hetekig otthon marad, az általában betegség miatt szokott (covid pl), de tavaly valaki eltörte a lábát, őt se láttam egész nyáron.
Az hozzátartozik a dologhoz, hogy a munkánk jellege miatt eléggé mérhető, mit és hogyan csinálunk, így HO-ban sem nagyon lehet elkummantani a dolgokat, nyilván ezért is ilyen laza a dolog.
Nálunk is hivatalosan heti pár nap be kell járni, betegség az egyedüli indok, ami miatt otthon lehet maradni és akár egész héten, hetekig otthonról dolgozni.
Hogyha megszeged a szerződést, valószínűleg első alkalommal csak figyelmeztetnek, ha viszont rendszeres akkor azonnali hatállyal kirúgnak.
Senki le se kaksizza, hogy te látod-e értelmét vagy sem. Majd a főnököd eldönti, hogy be kell-e járnod vagy sem, azt ha nem tetszik akkor elmehetsz máshova.
Ezt a nem érzem jól dolgot meg te amúgy komolyan gondolod? Minden nap be fogod ezt nyögni? Jól sejtem, hogy nem értelmiségi munkakörben dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!