Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyelled a munkahelyen ha...

Szégyelled a munkahelyen ha nem mész nyaralni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 27. 12:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Én mióta itt dolgozok, egyszer sem voltam nyaralni.

Pályakezdőként nem volt rá pénzem (fontosabb dolgokra kellett), aztán néhány éve már pénzem lenne rá, de szégyen nem szégyen, nincs kivel mennem. Így szabin sem nagyon vagyok, mert max otthon ülnék.

Tavaly nyáron is folyamatosan a beszámolókat hallgattam. Már nagyon kínos volt az egész. Bár normális, hogy nyaralási időszakban a nyaralás a téma. Úgyhogy nem is hibáztatok senkit emiatt.

Rajtam kívül mindenkinek családja van (gyerekekkel), mindenki várja a nyarat, utazásokat.

2024. máj. 27. 13:01
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos a nyaralás is státusz szimbólum. Én a fodrásznál hallgatom végig a kiholvolthovamegy beszámolókat. Én tavasztól őszig a dunaparti hétvégi házamban nyaralok. Az az igazság, hogy soha nem voltam oda különösebben az utazásért. Csomagolás, iratok, valuta, autópálya matrica, repjegy, beszállás, átszállás... Megtehetném, de nekem így jobb.
2024. máj. 27. 13:05
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

"Tavaly nyáron is folyamatosan a beszámolókat hallgattam. Már nagyon kínos volt az egész."

Tippelek: állami hivatalban dolgozol?

Csak ott tudom elképzelni, hogy erre van idő.

2024. máj. 27. 13:07
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nincs rá keretem de egyáltalán nem szégyellem. Tisztességesen dolgozom, rengeteget költök étrendkiegészítőkre, magánorvosra, gyógyszerekre a betegségeim miatt, egyszerűen nem marad semmiféle luxusra pénzem. Nem hiszem, hogy ezen bármit szégyellni kellene.
2024. máj. 27. 13:07
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2024. máj. 27. 13:12
 16/29 anonim ***** válasza:
34%

"Így szabin sem nagyon vagyok"

. Ez melyik ország? Magyarországon ki kell venni, akkor is otthon ülsz.

2024. máj. 27. 13:13
 17/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem szégyellem. Nincs ezen mit szégyellni.
2024. máj. 27. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem de nem is mondok róla semmit.
2024. máj. 27. 13:32
 19/29 anonim ***** válasza:
45%

Nekem az a kedvencem, amikor a kollégák visszajönnek nyaralásból és úgy néznek ki, mint akit egy hétig ütöttek-vertek. :D Mint akit megnyúztak. Egyik viharvertebb mint a másik, mikor hazajönnek. Fáradtak, idegesek, nyűgösek, csak vergődnek, örülnek hogy végre itthon vannak, holott elvileg pihenni mentek egy hétre. Szoktam is mondani nekik, hogy "de jól néztek ki! Olyan szép kipihentek, kisimultak vagytok!" :D (Nem. Nem azok.)

Engem a hidegrázás kerülget a "kötelező jellegű", szinte már elvárt külföldi nyaralásoktól, amikor 400 ezerért fekszel egy hétig a középszerű hotelszobában vagy a turistáktól hemzsegő homokos tengerparton. Mi is szoktunk menni minden évben külföldre, de sohasem nyáron a főszezonban és bele a tömegbe, hanem családlátogatásra a külföldön élő rokonokhoz. Ezek mindig nagyon jól sikerült családlátogatások (nem is hívjuk nyaralásnak, nálunk a nyaralás az negatív értelmű szó), sok örömmel és vidámsággal, tényleg feltöltődve szoktunk hazajönni. Nekem a klasszik tipikus nyaralás az nagyon nem jön be.

2024. máj. 27. 13:35
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
#12 vagyok. Az egyik ismerősöm képes volt közel egymilliós adósságba verni magát egy mexikói nyaralásért. Azt hiszem, ez a gyerekeknél lehet a legrosszabb, iskolakezdéskor végighallgatni az osztálytársak élménybeszámolóit, miközben ők legfeljebb valamilyen sulis táborban voltak.
2024. máj. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!