Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, hogy nem...

Mi az oka annak, hogy nem mész nyaralni?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszoljanak, akik nem járnak nyaralni.

Mennyire érzed kínosnak mások előtt ezt?

jún. 14. 09:40
1 2 3 4 5
 31/43 Szolovjov ***** válasza:
71%
Szeretek dolgozni, nincs kivel, plusz pénzkidobásnak is tartom. Nekem az nem lenne szórakozás. Inkább elmegyek egy-egy napon kajakozni, motorcsónakozni, motorozni, sétarepülni, stb.
jún. 14. 15:44
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kivel.

Egyedül pedig nincs kivel.

Pedig lenne rá pénz is. Nem azt mondom , hogy 10 milliós nyaralások de telne rá.

A munkahelyemen ezt én is kicsit rosszul élem meg, mindenkinek van párja vagy család...nekem nincs .

Ennek ellenére kiveszem a szabim legalább nem a munkahelyemen kell lennem.

jún. 14. 16:04
 33/43 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem akinek nincs kivel, az menjen egyedül. Hatalmasat dob az önbizalmon.
jún. 14. 18:03
 34/43 anonim ***** válasza:
27%

Januárban voltam két hetet, februárban egy hetet, belföldön városokban körutazáson.Egyedül, megnéztem,amit szerettem volna, jól éreztem magam,de azért ha valakivel megoszthattam volna, akkor sokkal jobb lett volna.

jún. 14. 18:28
 35/43 anonim ***** válasza:
84%
Nyáron mi sem szeretünk, évek óta először megyünk idén, mert így alakult, max a Balatonra mentünk el 1-2 napra. Szeptemberben, októberben ellenben imádjuk, szinte minden európai nyaralóhely tök jó még akkor, meleg van, még nyitva a legtöbb bolt, látványosság stb, de már nincs tömeg és az árak is alacsonyabbak. Ha valakinek ez nem tetszik, nem nagyom izgat, én azt nem értem, miért megy valaki tömegnyomorba, drágábban nyáron, miközben megtehetné utána is (nyilván gyerekeseknek ez pl nem olyan egyszerű, de nem csak nekik szent a júliusi-augusztusi heringparti).
jún. 14. 19:47
 36/43 anonim ***** válasza:
80%

Már az is nagy dolog ha elmész egyet kirándulni szép helyekre, belföldön, nem a telefonodat nyomkodod unalmadban otthon.

Felmész a Gellért-hegyre vagy a budai várba, vagy átsétálsz a Duna fölött, ott is csodálatos energiák vannak.

jún. 15. 01:18
 37/43 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon igaza van a 36 -osnak, a leírt helyek nagyon jók, szépek és jól lehet séta közben gondolkodni. Hozzátenném a budai hegyeket, a Normafát, a csodálatos zúgó erdeivel, a madárdallal...Nekünk pestieknek szerencsénk van,hogy ilyen környezetünk van.

# 23

jún. 15. 05:11
 38/43 anonim ***** válasza:
86%
Nincs most rá pénzem, más hatalmas kiadásaim vannak.
jún. 17. 15:15
 39/43 anonim ***** válasza:
64%

Én nem megyek, mert nem szeretek utazni, számomra csak nyűg lenne és sok kényelmetlenség, unalom, macera,+ egyszerűen nem érdekel, + kimondhatatlanul utálom a meleget is. Más hobbim van, nekem is, és a férjemnek is, ő se szeret utazgatni.

Nem szégyellem, de amúgy sem érdekel mások véleménye. Én Nem mások kedvéért élem az életem, hanem önmagamért.:)

jún. 17. 21:05
 40/43 anonim ***** válasza:
68%
Nincs pénz. De még belföldi üdülésre, fesztiválozásra, koncertezésre, egyéb kirándulásra sem.
jún. 19. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!