Mi az oka annak, hogy nem mész nyaralni?
Olyan emberek válaszoljanak, akik nem járnak nyaralni.
Mennyire érzed kínosnak mások előtt ezt?
Nincs kivel.
Egyedül pedig nincs kivel.
Pedig lenne rá pénz is. Nem azt mondom , hogy 10 milliós nyaralások de telne rá.
A munkahelyemen ezt én is kicsit rosszul élem meg, mindenkinek van párja vagy család...nekem nincs .
Ennek ellenére kiveszem a szabim legalább nem a munkahelyemen kell lennem.
Januárban voltam két hetet, februárban egy hetet, belföldön városokban körutazáson.Egyedül, megnéztem,amit szerettem volna, jól éreztem magam,de azért ha valakivel megoszthattam volna, akkor sokkal jobb lett volna.
Már az is nagy dolog ha elmész egyet kirándulni szép helyekre, belföldön, nem a telefonodat nyomkodod unalmadban otthon.
Felmész a Gellért-hegyre vagy a budai várba, vagy átsétálsz a Duna fölött, ott is csodálatos energiák vannak.
Nagyon igaza van a 36 -osnak, a leírt helyek nagyon jók, szépek és jól lehet séta közben gondolkodni. Hozzátenném a budai hegyeket, a Normafát, a csodálatos zúgó erdeivel, a madárdallal...Nekünk pestieknek szerencsénk van,hogy ilyen környezetünk van.
# 23
Én nem megyek, mert nem szeretek utazni, számomra csak nyűg lenne és sok kényelmetlenség, unalom, macera,+ egyszerűen nem érdekel, + kimondhatatlanul utálom a meleget is. Más hobbim van, nekem is, és a férjemnek is, ő se szeret utazgatni.
Nem szégyellem, de amúgy sem érdekel mások véleménye. Én Nem mások kedvéért élem az életem, hanem önmagamért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!