Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Húszon évesek! Külföldön vagy...

Húszon évesek! Külföldön vagy belföldön szoktál nyaralni, minden évben mész valahova?

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

22 vagyok, nagyon gyakran megyek külföldre, sőt épp most költöztem külföldre ideiglenesen. Minden évben voltam valahol kb, talán 2021-ben nem, vagyis az nem jut most eszembe, hogy azon a nyáron mi volt. De minden évben megyek 1-3 alkalommal síelni, kivéve 2020/21-es szezonban, akkor nem voltam.

Évközben is megesik tavaszi vagy ősziszünetben.

Szerencsés vagyok, a családommal sokat utaztam, voltam itt-ott cserediák. Mostmár elkezdtem magam finanszírozni ezekez.

De belföldön többet nyaralok. Most is voltunk a Balatonnál, aztán majd megyünk kirándulni a Mátrába pár napra, itthon voltam táborszerű programon stb.

2023. júl. 28. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Belföldön, itthon az ágyamba nyaralok.
2023. júl. 28. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam külföldön és azt sosem felejtem el. Elmentem egy bevásárlóközpontba és ot el akartam menni a mellékhelyiségbe és nem hiszitek el, de nem volt mellékhelyiség vagyis én nem találtam meg.

A végén a hotelben kellett elmennem wc-re, de a buszok se jártak este és hát arra meg amúgy sem találtam járatot amerre a hotel volt.

Szóval fél órát kellett sétálnom a hotelig és sajnos nem is bírtam ki a wc-ig. :(

Én azóta nem utazom külföldre, csak belföldön vagyok hajlandó nyaralni. Itthon nem volt ilyen gondom!

2023. júl. 29. 02:33
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
26 vagyok, talán 7 éve nem is tettem ki a lábam az országból. A klasszik nyaralásokat nem szeretem, a családiak semmiképp nem hozták meg hozzá a kedvem, haverokkal még viszonylag okés tud lenni, de leginkább ilyen tábor-edzőtábor szerű programokat nevezek ki nyaralásnak mostanában, idén 2-be is megyek és majd valószínű, hogy ősszel is.
2023. júl. 29. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Külföldön, általában kétszer-háromszor, két hetet, rövidebb időre nem érdemes. Belföldön max kirándulgatni lehet, az nem nyaralás.
2023. júl. 29. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban és kamaszkoromban nem vonzott az utazás, párszor voltunk Horvátországban, egyszer Bulgáriában meg Olaszországban, de ezen kívül szinte mindig belföldön nyaraltunk, elsősorban a Balatonnál, de persze máshol is voltunk. Féltem a repüléstől is, de 20 évesen túl lettem rajta. Egyébként külföldön élek, most már úgy gondolom, hogy Magyarországon nagyon sok helyen jártam (persze vannak még helyek, ahol nem és szívesen elmennék), külföldön viszont rengeteg szép hely van, rengeteg ország, ami érdekelne, úgyhogy elsősorban külföldre megyek szívesebben.
2023. júl. 29. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Sehova nem megyek nyaralni, nincs rá pénzem, tudniillik Magyarországon élek...
2023. júl. 29. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
#7: Nyafogás.
2023. júl. 29. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Olyan kimondott 1 hét utazásom nem volt huszonéves koromban.

2-4 napos utazások, kirándulások voltak, belföldre és külföldre is.

Strandolás max 1 nap, szerintem a több napos egyhuzamú strandolást kínzásnak élném meg.

Lehet "vízpart", de akkor pl Skócia legyen 20 fokban, sétákkal, túrákkal. Vagy Hollandia, Dánia, szintén ne melegben.

2023. aug. 1. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!