Húszon évesek! Külföldön vagy belföldön szoktál nyaralni, minden évben mész valahova?
22 vagyok, nagyon gyakran megyek külföldre, sőt épp most költöztem külföldre ideiglenesen. Minden évben voltam valahol kb, talán 2021-ben nem, vagyis az nem jut most eszembe, hogy azon a nyáron mi volt. De minden évben megyek 1-3 alkalommal síelni, kivéve 2020/21-es szezonban, akkor nem voltam.
Évközben is megesik tavaszi vagy ősziszünetben.
Szerencsés vagyok, a családommal sokat utaztam, voltam itt-ott cserediák. Mostmár elkezdtem magam finanszírozni ezekez.
De belföldön többet nyaralok. Most is voltunk a Balatonnál, aztán majd megyünk kirándulni a Mátrába pár napra, itthon voltam táborszerű programon stb.
Én egyszer voltam külföldön és azt sosem felejtem el. Elmentem egy bevásárlóközpontba és ot el akartam menni a mellékhelyiségbe és nem hiszitek el, de nem volt mellékhelyiség vagyis én nem találtam meg.
A végén a hotelben kellett elmennem wc-re, de a buszok se jártak este és hát arra meg amúgy sem találtam járatot amerre a hotel volt.
Szóval fél órát kellett sétálnom a hotelig és sajnos nem is bírtam ki a wc-ig. :(
Én azóta nem utazom külföldre, csak belföldön vagyok hajlandó nyaralni. Itthon nem volt ilyen gondom!
Olyan kimondott 1 hét utazásom nem volt huszonéves koromban.
2-4 napos utazások, kirándulások voltak, belföldre és külföldre is.
Strandolás max 1 nap, szerintem a több napos egyhuzamú strandolást kínzásnak élném meg.
Lehet "vízpart", de akkor pl Skócia legyen 20 fokban, sétákkal, túrákkal. Vagy Hollandia, Dánia, szintén ne melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!