Mit csinálsz ma, hová mész, mikor végzel, mit veszel?
Figyelt kérdés
Miért?2022. jún. 7. 12:23
1/8 anonim válasza:
Melózok, hazamegyek, kicsit több, mint 1 óra múlva indulok, levegőt veszek, azért mert dolgozni kell és élni akarok.
2/8 anonim válasza:
"Dolgozok", munka után megyek varratszedésre, emiatt nem sportolhatok 1-2 napig szóval döglés lesz. Nem kell vennem semmit, már bevásároltam. Elmegyek enni gyorsétterembe.
3/8 Metionin válasza:
Dolgozok, fél 5-kor végzek, főzök, 6-ra megyek edzeni, 9-kor hazaérek, nem veszek semmit, csak hétvégén megyek boltba mert akkor érek rá.
4/8 anonim válasza:
Takarítok, mosok, főzök, kertészkedek... Estére marad egy kis bicajozás, tej, tojás stb. vásárlással egybekötve.
5/8 anonim válasza:
Hétvégén Balatonon voltam. Otthon nem tudtam hagyni semmilyen kaját, Balatonról pedig nem tudtam hazahozni semmit. Mivel jelenleg mindenmentes diétán vagyok egészségügyi okokból, ezért nem maradt semmi ételem, nem tudok kimenni se sehova, itteni kisboltokban semmi sem kapható. Egy reggelit tudtam csak enni munka előtt, azzal kell kibírnom. Már most éhen halok nagyon. Ráadásul alig tudtam aludni... jaa, nagyon panaszkodós napom van 😅
Szóval munka után jól bevásárlok, hazaérve pedig zabálok éjfélig, megállás nélkül. 😁
6/8 anonim válasza:
Parkolokártyát váltok ki,edzek este meg dugok
7/8 A kérdező kommentje:
#6, mit érdekel az téged hogy ki válaszol és ki nem?
2022. jún. 7. 14:33
8/8 anonim válasza:
Kormányablakban voltam, de nem tudtam intézni semmit. Utána gumiszervizbe mentem, tankolni, étterembe, meg boltba. Most itthon vagyok, felújítàsban vagyok, dolgozni kéne, de nincs kedvem, kimerült vagyok, nagyon meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!