Van olyan hely, ahova eddig jártál, de úgy megemelkedtek az árak, hogy már nem mész?
Spar. Azért bocsika, de nem fogok 650 forintot fizetni a kakaóért, ami máshol 350. Beteg állatok.
(ez csak 1 példa, még sorolhatnám)
Nem igazán, viszont a heti egy bevásárlás helyett havonta max 2x megyek.
Ugyanannyit költök csak szemetebb alapanyagokat vásárolok.
Nem hely, termékek.
Pl amiota 10 tojás 800-1000 ft korul mozog, egyszeruen nem veszek tojást.
Vagy ha nincs épp vmi olcsóbb kenyér éppen, csak a 600 Ft-os 250 grammosak, nem veszek kenyeret.
Multkor meglattam hogy a virslik is ezer körül vannak, nem veszek azota virslit sem
Ujabban inkább menzát fizetek csak, vagy menüt veszek, vagy pizzázok vacsira, így olcsóbb mint főzni. Es kb üres a hűtőm.
A kínaiakra visszatérve én nem ertem azt hogy a cipőik csizmáik amik egy szezont sem bírnak ki, miért 15-25.000 ft?
De sajnos a kinaiban van csak pl nagyon magassarku egybetalpu csizma, máshol NINCS, csak laposak, igy nuszáj a kinaiban vennem 2 csizmát egy télre, mert egy sz rrá megy 2 honap alatt.
4.vagyok
Pl ennyire magas csizmákat sehol nem árulnak csak a kinaiban:(
Netrol meg nem merek rendelni (emag), es neten amugy is "elfogyott"/"nincs raktáron"
Azt, hogy soha, nem mondanám, de művészmoziba itt Budapesten most már csa akkor fogok menni, ha olyan filmet akarok megnézni, amit máshol nem játszanak. Eddig jártam, mert szerettem a hangulatot és volt 1-2 moziban akciós nap, amikor 1200 Ft volt egy jegy - most ezt megszüntették, és mivel gyakran járok moziba viszonylag, inkább megyek multiplex moziba akciós napra, mert nem szeretnék majdnem 2000 Ft-okat fizetni mozijegyért.
Meg bizonyos termékek vannak, amiknél megvárom az akciózást, mert viccnek tartom, hogy már 1600 Ft bizonyos helyeken egy kenhető vaj, 1300 Ft egy nem kézműves / középkategóriás márkájú flakonos barbecueszósz (sőt ismerősöm drágábban is látott), 1200 Ft egy literes ananászlé (rostos és 100%, de akkor is).
Én már jó ideje szinte semmi édességet meg nassolnivalót nem tudok enni emiatt, nincs pizzarendelés meg semmi ilyesmi.
Hihetetlen hogy elszálltak az árak ebben a putri országban. Szerintem lassan megtanulok fotoszintetizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!