Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan hely, ahova eddig...

Van olyan hely, ahova eddig jártál, de úgy megemelkedtek az árak, hogy már nem mész?

Figyelt kérdés
Pl. Ruhabolt, étterem, akár egy "kínai mindenes" bolt, ahova eddig volt értelme beugrani, de már nincs, stb.
2022. okt. 27. 08:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 A válaszodat olvasva világosodtam meg! Los Angeles is drága minden szolgáltatásától az utolsó tojásig minden brutál drága ott, de legalább elmondhatják, hogy oké, de ez LA. Nálunk is minden brutál drága lett és mi mit mondhatunk el??? Hogy ez Magyarország… na bumm……………..
2022. okt. 27. 23:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A Spar "to go" része ilyen nálam leginkább, nem mintha olyan sokat jártam volna oda. Régen, egyetemi órák közt, be tudtam oda ugrani és gyorsan venni egy pizza szeletet és mellé egy kicsi kólát, ez az egész pedig kijött 7-800 forintból. Jól is laktam vele, rendesen megpakolt adag volt, vastag tésztával, nagy darab is, idővel is jól kijöttem, szóval rendben volt.

A mostani félévem elején is gondoltam, hogy végrehajtom ugyanezt a mutatványt, de amint megláttam, mi van bent, inkább sarkon fordultam és kijöttem. Az előbb leírt szelet kb. a régi 2/3-a lehetett, vékony tésztával, amin alig volt valami. De persze drágább is lett. A kicsi kóláért pedig majdnem 600-at kértek..

Nassolnivalót sem veszünk már valami sokat, sőt.

Egyszerűen meglátom az árakat, és inkább sírnék egyet..

2022. okt. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!