A megemelkedett árak (nyilván még nincs vége) csökkenhetnek idővel?
Figyelt kérdés
Jelenleg brutálisan drágulnak az élelmiszerek. És ez még folytatódni is fog de nem tarthat örökké. Hogyha vége ennek az inflációs hullámnak lehetnek olcsóbbak a termékek vagy marad a drágaság?2022. szept. 21. 19:25
1/7 anonim válasza:
Miért csökkenne? Kifizette a hülye a magasabb árat? Igen. Akkor marad is annyi.
Láttál te már tartós élelmiszer-árcsökkenést az országban? Ha igen, hol és milyen mértékben? Válaszod igazold!
2/7 anonim válasza:
Elöbb-utóbb beáll majd valamilyen egyensúlyi állapot. Nem biztos, hogy ez az árak csökkenésévem fog megtörténni. Majd meglátjuk.
3/7 DK-s válasza:
Biztos hogy nem.
Emlékszem, amikor Gyurcsány csinált egy ÁFA-csökkentést. Épp egy fideszes zöldségesnél melóztam. Az árai meg sem rezdültek.
Aztán amikor visszaemelték az áfát, még nekem pofázott hogy: "látja hogy mit művelt a maga Gyurcsányja? Miatta kell árat emelnem!"
Én visszavágtam neki: "Nem emlékszem hogy amikor levitték az áfát, maga is levitte volna az árakat"
Bekussolt, és csak vigyorgott.
4/7 anonim válasza:
Emlékszem egy éve ilyenkor 20 Ft volt a kifli a Spar-ban, most meg 80Ft. Nem gondoltam volna soha, hogy lesz ilyen, de az az érzésem egy év múlva 800 Ft lesz egy kifli, a tojás meg egy millió.
6/7 anonim válasza:
Nem fognak csökkenni. Azért a megemelkedett árakban bőven benne van ám a kereskedők kapzsisága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!