Mi az oka annak, hogy nem mész nyaralni?
Figyelt kérdés
Olyan emberek válaszoljanak, akik nem járnak nyaralni.
Mennyire érzed kínosnak mások előtt ezt?
jún. 14. 09:40
1/43 anonim válasza:
Nincs miből, nincs kivel. Nem érzem kínosnak.
2/43 anonim válasza:
Anyagiak miatt nem járok nyaralni. Ha megkérdezik akkor nyíltan elmondom, hogy most másra kell a pénz. Nem értem kínosnak.
4/43 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel, hogy bejárjam a világot, az állataimat nem szívesen hagyom másra és sajnálnám rá a pénzt, meg nincs olyan ember, akivel szívesen elmennék.
Kicsit kínosnak érzem, mert szerintem az emberek többsége szeret menni és tapasztalni és mivel én nem, ezért ufónak érzem magam, ha feljön a téma.
5/43 anonim válasza:
Anyagiak miatt, plusz a tengerparton tespedés nem nekem való. Nem bírom a meleget, úgyhogy nem is bánom, cikinek végképp nem tartom.
6/43 anonim válasza:
Pénzhiány, sosem voltam sehol a szüleimmel sehol egész életben, nem tapasztaltam meg így milyen jó lehet utazni, megszoktam, hogy nekem ez az élet. Meg nem is volt kivel menni sosem.
7/43 anonim válasza:
Nincs pénzem. Ráadásul szorongom az egyedül utazástól, és nincs is senki, aki jönne velem
8/43 anonim válasza:
6-os vagyok,azt akartam még írni, hogy nem érzem kínosnak mások előtt. Viszont magamnak néha nyomasztó érzés volt.
9/43 anonim válasza:
Anyagiak miatt. Nem tengerparti tespedés az ideálom nekem sem, valami sportolással összekötném mindenképpen. Majd megyek!
10/43 anonim válasza:
Nem vagyok oda a melegért, nincs is pénzem klasszikus nyaralásra, nincs is nagyon kivel, mert akivel menni szoktam, egészségi problémái vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!