Az emberek miért tesznek ki magukról olyan képet a facebookra amin kifejezetten előnytelenül néznek ki?
Ezt azért van, mert a celebek között elterjedt a szokás, hogy smink nélkül, kócosan, taknyosan, covidosan, táskás szemekkel, éppen felébredve fotózzák magukat, hogy megmutassák, felvállalják magukat ilyen állapotban is. „Szép vagy úgy, ahogy vagy” mottóval, közben meg felismerhetetlenek az előnytelen képeken.
Az emberek meg majmolják ezt, átestek a ló túlsó oldalára.
Kellene egy arany középút, ami a mai világban semmilyen téren nincs meg.
Nem kéne agyon filterezni a képeket, de azért igénytelennek sem kéne kinézni rajtuk. Olyan fotókat kéne csinálni, ami a normál állapotban tükrözi az embert, ahogy a mindennapokban kinéz.
Nekem is ilyen képem van kint a facebookon, amit félévente szoktam cserélni, hogy tükrözze az aktuális kinézetemet. A régebbieket is fent hagyom, így azt is látják mások, hogy mennyit változtam az idő múlásával (ha esetleg olyasvalaki szeretne rám találni, aki ezer éve nem látott).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!