Szerintetek a lányokat, vagy a fiúkat viseli meg jobban, ha a másik nem elutasítja a közeledését?
Figyelt kérdés
dec. 17. 20:00
1/6 anonim válasza:
Emberfüggő. Ne húzd szét az embereket, van elég bajunk.
2/6 anonim válasza:
Itt a Gyakorin úgy vettem észre, hogy a fiúkat. Vagy mélyebb nyomot hagy bennük, nehezebb újra próbálkozniuk, nem tudom, mi az oka.
3/6 anonim válasza:
Nem nemfüggő. Az alacsony önértékelésű, gyenge személyiséget viseli meg jobban.
4/6 anonim válasza:
A lányok toporzékolnak, a fiúk meg magukba roskadnak.
5/6 anonim válasza:
Nem attól függ, ki milyen nemű, hanem az illető személyiségétől, reakcióitól és önértékelésétől, önbecsülésétől. Ezek meg mind az egyénre, nem pedig a nemekre igazak, nem azokra specifikusak.
6/6 anonim válasza:
A fiúknak könnyebb, mert beléjük van kódolva, hogy mindig kezdeményezni kell. Megélik elég hamar a visszautasításokat és megszokják valamennyire. Mennek tovább a következőre.
Na de a lányok... Főleg ha szépek, na ők aztán nem viselik el. Én nem vagyok szép úgyhogy én is már tini korom óta kezdeményezek ezért nem annyira hat meg ha valaki offol. De más lányok rosszul vannak a gondolattól is, hogy leégnek azzal, hogy bejön nekik valaki, akinek ők nem. Barátnőm mondta, hogy nem írna rá társkeresőn férfira, mert kva gáz, ha nem válaszol. Szerintem nem gáz, ezerszer rosszabb is történt már velem, amikor élőben kezdeményeztem a nem megfelelő fiúnál és az egész iskola rajtam röhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!