Az emberek miért tesznek ki magukról olyan képet a facebookra amin kifejezetten előnytelenül néznek ki?
Én azért havonta nem cserélem, de mostanság sűrűbben. Anno nekem is évekig ugyanaz volt (amin jóformán csak a szemem látszott). De akkor még nagyon nem tetszettem magamnak. Mostmár negyven kilóval könnyebben jobban elfogadom magam...
Szerintem az egyáltalán nem baj, ha valaki meg van elégedve magával, persze ameddig nem csap át beképzeltségbe...
Van egy ismerősöm, 16-os profilképpel. Akkor is szép volt, de most még sokkal jobban néz ki. A haja is más egyébként, szóval szerintem teljesen kézenfekvő lenne a profilkép frissítés, de de valamiért mégsem teszi. Pedig én csináltam róla jó képeket, amiket el is kért, de nem használja őket.
Fura.
Nálam a profilkép általában a szűkebb ismerősi körnek szól, akik amúgy is tudják hogy nézek ki. Azt meg pont leszarom, mit gondolnak erről olyan emberek, akiknek anonim oldalon kell megkérdezni ismeretleneket, mit gondolnak erről.
Nekem volt olyan profilképem amin bár szarul néztem ki, megvolt a maga kis története, amit ismertek azok akik ismernek engem. Aki meg nem, az simán megjegyezte, hogy milyen szar kép, cseréljem már le.
#6 én pl nem mondtam, h nem lógok a neten, facebookot is használom. Azt mondtam, h a képeim nem érdekelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!