Vajon mi akik most vagyunk 30 évesek, kevésbé fogunk látványosan megöregedni és szebbek leszünk 50/60evesen mint az előző generációk?
23# mondjuk azért menő lenne😍
Bocsi,tudom hogy elrettentő példának akartad de nekem ez bejönne. Ők amugyse 50/60 ,hanem bőven 70+
van egy ilyen mondás is, hogy egy bizonyos koron túl vagy csinos vagy vagy ráncos.
A vékony emberek arca idővel aszalt, barázdált, a ducikák vígan hasítanak arcilag. Náluk viszont a kardivaszkuláris betegségek, ízületi nyavaják jönnek elő.
Egy hazai, híresen vékony és mutatós színésznő mondta, hogy fel kell varratni, nincs mese, az használ egyedül, a többi csak ráolvasás.
Nagyon kis százalék az, akit nem a profit hajt. A legtöbb orvos csak tünetileg kezel, de még véletlenül se mondaná meg a betegének, hogy menjen már el egy pszichológushoz, mert rengeteg betegség szimplán csak lelki eredetű.
A saját egészségedért egyedül csak te vagy a felelős!
"A vékony emberek arca idővel aszalt, barázdált"
Téves, mert ez nem igaz.
23
Naggggyon jó :D De ha megnézed a kommentszekciót, pont a nyugdíjas külsejű bácsik fanyalognak és szörnyülködnek, a csajok csak röhögnek, hogy szívesen csatlakoznának! :D
27
Mint írtam is, már mindketten őszülünk, valahogy csak sikerült felnőnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!