Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mi akik most vagyunk 30...

Vajon mi akik most vagyunk 30 évesek, kevésbé fogunk látványosan megöregedni és szebbek leszünk 50/60evesen mint az előző generációk?

Figyelt kérdés
Gondolok ezalatt olyanokra, hogy a változatosabb étkezés, vitaminok, napvédők jobb hozzáférhetősége miatt, tudatosabb élet hatására vajon lesz e látványos különbség az öregedésben? Ugye az ő fiatalkorukban nem sokat tudtak a nap káros hatásairol,mindenki agyba fobe napozott,nem tudtak olyan valtozatosan se étkezni,nem voltak tisztában az egeszsegukkel kapcsolatban olyan dolgokkal amiket azóta megallapitott a tudomány. Ezek vajon látható változást fognak hozni a kulsonkben?
máj. 24. 09:24
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
58%
A zsírdisznózással már el is vágtad magad. Lehetsz te bármilyen csinos, ha ennyire gusztustalanul nyilvánulsz meg másokról.
máj. 24. 10:03
 22/47 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem feltétlen gyerekkérdés az elhízás. Aki amúgy sem figyel oda magára, annak tök mindegy, hogy van-e gyereke vagy sincs. Vannak fitt anyukák és vannak kövér gyerektelenek. Kár volt ezzel párosítani az alkati kérdést, mert nulla köze van ahhoz, hogy ki milyenné formálódik az évek során.
máj. 24. 10:04
 23/47 anonim ***** válasza:

A mostani insta cselédeket így tudom elképzelni 30év múlva.

[link]

máj. 24. 10:05
 24/47 A kérdező kommentje:

23# mondjuk azért menő lenne😍

Bocsi,tudom hogy elrettentő példának akartad de nekem ez bejönne. Ők amugyse 50/60 ,hanem bőven 70+

máj. 24. 10:07
 25/47 anonim ***** válasza:
18%

van egy ilyen mondás is, hogy egy bizonyos koron túl vagy csinos vagy vagy ráncos.

A vékony emberek arca idővel aszalt, barázdált, a ducikák vígan hasítanak arcilag. Náluk viszont a kardivaszkuláris betegségek, ízületi nyavaják jönnek elő.

Egy hazai, híresen vékony és mutatós színésznő mondta, hogy fel kell varratni, nincs mese, az használ egyedül, a többi csak ráolvasás.

máj. 24. 10:07
 26/47 anonim ***** válasza:

Nagyon kis százalék az, akit nem a profit hajt. A legtöbb orvos csak tünetileg kezel, de még véletlenül se mondaná meg a betegének, hogy menjen már el egy pszichológushoz, mert rengeteg betegség szimplán csak lelki eredetű.

A saját egészségedért egyedül csak te vagy a felelős!

máj. 24. 10:08
 27/47 anonim ***** válasza:
70%
#20 ja mert a gyereknevelés csak estimeseolvasásból meg alvásból áll xD Te se jártál még gyerekek közelében.
máj. 24. 10:09
 28/47 anonim ***** válasza:
54%

"A vékony emberek arca idővel aszalt, barázdált"

Téves, mert ez nem igaz.

máj. 24. 10:10
 29/47 anonim ***** válasza:
76%

23

Naggggyon jó :D De ha megnézed a kommentszekciót, pont a nyugdíjas külsejű bácsik fanyalognak és szörnyülködnek, a csajok csak röhögnek, hogy szívesen csatlakoznának! :D

máj. 24. 10:10
 30/47 anonim ***** válasza:

27

Mint írtam is, már mindketten őszülünk, valahogy csak sikerült felnőnie :)

máj. 24. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!