Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szomorú dolog, hogy megöregedn...

Szomorú dolog, hogy megöregednek az emberek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 21:10
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
17 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Megöregedés alatt a nyugdíjas korosztályt értem.
2022. nov. 12. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem a kor a gond, hanem a betegségek. Csinálnám, de nem úgy megy, mint régen. Még öt év, és nyugdíjas leszek. Unokám van, úgyhogy jó lesz! Aztán meghalok, mint mindenki más.
2022. nov. 12. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, HOGYAN öregszenek meg.

Én böven nyugdíjas vagyok, egyelöre nem érzem szomorú dolognak, az egyetlen különbség, hogy elmúltam 60 éves, illetve sokkal több idöm van a hobbijaimmal foglalkozni, mint amíg munkába is kellett járni.

Mivel eddig is odafigyeltem magamra, ezért sem egészségileg, sem másként nem érzek semmiféle hátrányt.

Persze ha elhízott, TV elött ülö valaki lennék, aki egész nap unatkozik, panadszkodik, azt szomorúnak tartanám, de ez ellen lehet idöben tenni sok mindent.

2022. nov. 12. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy gazdag vagy szegény, ebben nem különbözünk, és senki nem lesz jobb ember attól, mert neki bizony bejött az élet, jó családba született, vagy van aki a nyomorból mászott ki, az igazán büszke lehet magára.

A családtagok, rokonok, barátok, gyerekek is egyszer mind meghalunk. Attól szép és egyszerre szomorú is, hogy egyszer bizony véget ér. De ez így van rendjén. Jó így.

2022. nov. 12. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú az ha valaki nem tudja méltósággal viselni az öregedést. Ha megkeseredik és gonosz lesz, rosszindulatú. Felesleges próbálkozás az idővel alkudozni.
2022. nov. 12. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szomorú dolog az idő múlása és az öregedés, de mindenki mást tart szomorúnak.
2022. nov. 13. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!