Szerintetek mennyire "alattomos" dolog ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
egy 70 körüli bácsitól majdnem vettem nagyon olcsón egy simsont, de pont akkor jöttek a gyerekei és felvilágosították, hogy aranyárban mennek ezek a motorok, szóval ne adja el nekem olyan olcsón. ha megvettem volna tőle olcsón, miközben elég sokat ér, mennyire lett volna suttyó dolog?
azért kérdem csak, mert kicsit ugy érzem, mintha át akartam volna verni a bácsit
2022. nov. 11. 12:22
1/6 anonim válasza:
Ha a bácsi hirdette meg és ő a tulajdonos, akkor nem alattomos dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
úgy volt, hogy mentem hozzá kivágni pár fát, megláttam a motort és megkérdeztem, hogy kell e még neki és ha nem akkor mennyit kér érte, ő meg mondott egy árat
2022. nov. 11. 12:35
3/6 anonim válasza:
Te meg lealkudtad a felére? Hát ez nem szép dolog...
4/6 A kérdező kommentje:
nem alkudtam le. ő mondott egy nagyon olcsó arát mert nem tudta, hogy sokat ér
2022. nov. 11. 13:28
5/6 anonim válasza:
Nem te voltál "alattomos"???
Mert ugyebár tudtad nagyon jól hogy mennyit ér és potyán megvetted volna tőle! Aki valamit venni akar az nagyon is jól tudja az árát!
Micsoda egy pofátlan alak vagy, még ide jössz ezzel kérdést feltenni!
Jézus ne gyere vissza!
6/6 A kérdező kommentje:
oké
2022. nov. 12. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!