Szerintetek is így van? Illetve beteges dolog lehetett ez?
Fiatal tini koromban mikor otthon voltam, mindig baromira unatkoztam, úgyhogy kitaláltam egy alternatív valóságot magamnak. Volt benne egy lány, az voltam én. Mindenféle sorozatból, filmből adtam nekik neveket, külsőt/személyt , kész csaladfat csináltam mindenkinek, tulajdonságokkal ruhaztam fel őket. Mivel híres emberek voltak, interjúkat írtam, cikkeket róluk. Ennek a ,,lánynak " a családja olyan, volt ,mint évekkel később a Kardashian család annyi különbséggel, hogy ők tehetségesek voltak. Pl a lány, vagyis én, világhírű énekesnő volt.
Na és a lényeg . Ami fix volt, az az, hogy mindig volt 2 bátyám, akik ovtak, feltettek. Az apám szállodalánc igazgató volt kemény, szigorú , de szeretett. Az anyám mindig negatív szereplő volt, vagy tetszhalott volt és élte valahol az életét,vagy elhagyott simán minket, hasonló.
És évekkel később , nemrég jöttem rá, hogy tudat alatt a sajat kis életemet vetittem ki, amilyen családot akartam magamnak, illetve ahogy éreztem irántuk.
A valóságban apám meghalt kiskoromban, tényleg van 2 bátyám, akikért kiskoromban rajongtam, de külön nőttünk fel és megszakadt a kapcsolat. Anyám pedig végignézte ahogy intézetbe kerülünk és élte világát az új pasijaval.
Egyébként nagyon szerettem az egészet. Arcot találni mindenkihez, nevet,sok-sok családi kapcsolat és szerelmi szál.
Szerintetek komplett őrült voltam?
Olyan nézőpomtból számomra kicsit fura, hogy te a valóságban is létező, általad ismert embereket is beletetted ebbe.
Az enyémben csak én vagyok, meg a nem létező (nem feltétlen) emberek (+létező hírességek). Bár nálam egy kicsit fétises irányba is átment a dolog, ahogy elkezdődött a szexuális érésem. 4 éves korom óta építgetem a kis világomat. :) (Vannak rajzok, szösszenetek, Minecraft építmények, egyebek. De szinte az egész csak a fejemben van.)
Ha gondolod, privátban beszélgethetünk róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!