Mi lehetett az a fényes csillagszerű dolog az égen?
Figyelt kérdés
2022 szeptember 10-én az M3 autópályán haladtunk mikor észrevettem az égen egy fényes valamit ami úgy nézett ki mint egy csillag. Elég erős fénye volt de egy idő után elkezdett halványodni majd teljesen eltűnt. Mindez fényes nappal történt kora délután. Nem mozgott hanem egyhelyben világított. Pont most olvastam hogy előtte való napokban Nagyréde környékén láttak hasonló dolgot amit ufónak véltek de ott nem fényes eltűnő akárminek írták le pedig mi is abba az irányba láttuk.2022. szept. 14. 14:06
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy repcsire rásütött a Nap. A mozdulatlansága csak látszólagos lehetett, egy szntén mozgó autóból nehéz megítélni.
3/3 krwkco válasza:
A repülőgépek nappal is használnak leszállófényeket, vagyis erős reflektorokat. Amikor ereszkedni kezdenek, 10-20 kilométert is megtesznek egy lefelé irányuló egyenes mentén. Ha a megfigyelő kb. az egyenes irányában van, akkor a repülőt mozdulatlannak látja. Akár 10-15 percig is. És ha elfordul, akkor a reflektorok fénye eltűnik.
Én is láttam ilyet évekkel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!