Szerintetek ha van egy dolog, ami lehetetlennek tűnik, és van rá esélyem, akkor próbáljam meg?
Mi is szol ellene? Az ellenérveket kihagytad amiert hezitalsz.
Amugy a felem es kétsègek csak rosszakat vonzanak be
Szia!
Az életem egy részében, kihagytam lehetőségeket, mert attól féltem, mi lesz ha nem sikerül. Nem jelentkeztem adott suliba, nem jelentkeztem egy bizonyos állásra, nem mentem oda ahhoz a lányhoz és még sorolhatnám. Mert féltem a kudarctól. Azt hittem, hogy megoldás, ha bebiztosítom magamnak. Igen mert tudod, így biztosan nem vettek fel az adott Suliba, biztosan nem lett az enyém az az állás és az a lány biztosan nem lett a barátnőm. Nem is tudom miért nem attól félünk, igazán, hogy valamit nem merünk megtenni. Miért attól, hogy megpróbáljuk és nem sikerül ? Hiszen ha nem próbáljuk meg, biztosan nem sikerül.
Nézd most van esélyed, de ez az esély csak akkor van, ha élsz vele. Ezer más dolog vissza tarthat a külföldi lehetőségtől, a cicád, a barátaid, a nagyid a családod, ne a félelmed legyen az ami visszatart. Hanem azt gondold végig, hogy ennek a lehetőségnek mi az „ára” és hajlandó vagy-e „megfizetni”.
Ne kövesd el azokat a hibákat mint én, mert van választásod.
Beszéld ezt azért át a barátaiddal és a családoddal is vagy olyan emberekkel akik hitelesek a számodra és akikben megbízó, Amúgy meg sok sikert ;-)
5: Nemcsak Korea az egyetlen ázsiai ország!
Többiek: köszönöm a segítséget :)
Nem igaz. Irtjak a buddhistak a rohingakat es hasonlok, de egy orszag nincs, ertsd, egy se, mint Magyarorszag, ahol a kulfoldiekre rossz szemmel neznenek.
De mivel Covid van Azsiaban is, es ha valaki rinyal, abbol soha nem sul ki jo, maradj itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!