Szerintetek ha van egy dolog, ami lehetetlennek tűnik, és van rá esélyem, akkor próbáljam meg?
Figyelt kérdés
Van egy álmom, már elég régóta, és most egy elég nagy esélyem van rá, hogy megvalósítsam. Viszont nagyon félek is időközben, mert nagy az esély hogy nem vesznek fel (konkrétan a származásom miatt, mert ez külföldön lenne). Nem írok konkrét tényeket, mert nem az a lényeg, de szerintetek ha itt van egy nagy lehetőség, amire éveket vártam, akkor próbáljam meg? Nem tudom mit tegyek, napok óta görcsbe van emiatt a gyomrom2020. szept. 30. 21:13
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Próbáld meg, ha nem fogod megpróbàlni lehet, hogy életed végéig ott lesz benned, hogy ,,Mi lett volna, ha...?".
13/15 A kérdező kommentje:
12: Én is ezen gondolkodok mindig, mert ha most nem, akkor más máskor nem lesz lehetőségem, így mégha nem is sikerül legalább megpróbáltam :)
2020. okt. 1. 17:00
14/15 A kérdező kommentje:
10: Én úgy tudom, hogy például Japánban, ha turista vagy akkor kedvesek veled, viszont ha ott is akarsz élni, már megváltoznak. Bár lehet, hogy ezek csak pletykák.
2020. okt. 1. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!