Főnökasszony bejelölt fészen. Lehetetlen dolog ez. Visszaigazoljam? Nem akarom hogy valami baj legyen ebből. Nincs fent semmi kínos, csak nem tudhatom neki mi az ami nem tetszhet
Ha semmi titkolnivalód nincs, akkor nem értem, miért gond ez.
Neki is lesz jobb dolga, mint állandóan téged figyelgetni.
Én facebookra csak azokat a magasrangú tisztviselőket / feletteseket "engedem be" akikkel tényleg baráti a viszony, persze nincs mit szégyellni a képeken. A legtöbb professzinális kontakt számára inkább ott a LinkedIn.
25/f
Mondd meg neki udvariasan, hogy köszönöd a bejelölést, de szeretnéd megtartani a magánéletedet a saját magad határain belül. Ha őt bejelölöd, akkor látni fog mindent rólad, és te ezt nem akarod (nincs is hozzá köze). Ez amellett, hogy nem fair, nagyon-nagyon paranoiakeltő (értsd: "a főnököm itt van, és lát engem, bármikor bármit megláthat rólam, megtudhat rólam"...ez gáz!)
És igen, még a FB-on is lehet magánszférát tartani, ha tudod, hogy milyen adatot törölj, mit zárolj, mit mutass meg másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!