Vajon mi akik most vagyunk 30 évesek, kevésbé fogunk látványosan megöregedni és szebbek leszünk 50/60evesen mint az előző generációk?
Igen, most még jársz konditerembe, futni stb. mert van időd, energiád rá, de ha valamelyik elfogy, a rendszeres mozgásod megbosszulja önmagát.
Vagyis elkezdesz hízni, és onnantól kezdve borul minden a szervezetedben.
Kb azt is 5x meggondolod, hogy lemenj-e a boltba.
Anno én is pörögtem, mozogtam.
Bocsi, de a magyar fiatal anyukákra pont nem ez a jellemző. A legtöbben nem fogynak vissza szülés előtti alakjukra, rajtuk marad 10-20 kg zsírfelesleg, ami az évek során csak több lesz. Nagyon kevés a sportos anyuka.
Nézd meg a Macskanő című filmet, és rájössz arra, hogy a kozmetikai cégeknek nem érdekük, hogy te fiatalos és egészséges maradj
Erről ugyanaz a véleményem, mint a gyógyszeriparrol. Elhiszem hogy sok szempontból a profit a lényeg,azt viszont nem hogy akik ezeket kutatják évtizedeken keresztül hogy senki se próbálná legalább részben tényleg hatékonnyá tenni ezeket a dolgokat
"A gyerek azért öregít, mert 1. nőként nem kell magyarázni, szerintem rájössz magadtól is 2. nem alszol rendesen évekig, hisztiktől kihullik a hajad stb."
NA, neked sincs gyereked!
Négy gyerekem van, de eddig még mindenhol azt hitték, a testvéreim, senki nem hiszi el, hogy jóval 30 fölött vagyok.
NEM a gyerek öregít, hanem az a hozzáállás, hogy terhesség alatt hízni kell 20-30 kilót, utána nem szabad fogyni, mert elmegy a tej, aztán meg "elég, ha a páromnak tetszem", így "asszonyosabb vagyok".
MO-on igaz, hogy az anyák-apák többsége zsírdisznó, megdöbbentö módon Nyugaton, nem igazán, ott az emberek felfogják, hogy oda kell figyelni magukra.
Szerintem ugyanúgy egyéni, mint ahogy eddig is. És nemcsak a genetikára gondolok, de mindenki máshogy vigyáz magára, vagy nem vigyáz.
Ami szerintem inkább öregít manapság, az a sok beavatkozás. 20-30 éves lányok úgy néznek ki, mint a 40-50 éves nők a sok feltöltés meg ki tudja miket csináltatnak magukkal.
A testsúly meg önmagában semmi. Vékonyak is néznek ki baromi öregnek és lelakottnak.
Van akit feltölt a gyerektársaság, engem is mindig a nővérének néztek hosszú hosszú ideig. Most megmár mindketten őszülünk, tehát mindegy :D
A sok éjszakázó, bulizó, mindenfélét túlzásba vivő ember jobban öregszik, mint aki estimese olvasás, altatás után ugrik a saját ágyába és reggelig alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!