Milyen megöregedni?
Ez TÖLED FÜGG!
Aki eldönti, hogy 30-40-50 évesen már öreg, elül és várja, mikor hal meg végelgyengülésben, annak nagyon sz*r.
Aki meg aktív marad testileg is meg szellemileg is, sportol, tanul, az 60-70 évesen sem érzi magát öregnek, jóformán nincs különbség a fele annyi idösekhez képest.
Magyarul, döntsd el, mit akarsz, évtizedekig vegetálni, vagy életed végéig jól élni - és aszerint élj.
Rossz! De a jó hír az, hogy nemsokára megszűnik az összes betegség, öregedés.
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé..
Nem tudom, de elég xar kilátásaik vannak az öregeknek. A családom úgy tűnik viszonylag szívós, magas kort élnek meg, de a nagymamáimnak vizeletvisszatartási gondjaik lettek, pelenkázniuk kell magukat. Alig bírnak felállni, mert a lábuk beteg. Rossz a szemük. Stb. Szóval azt hiszem én ezeket nem akarom megtapasztalni. Remélem 70x évesen elpatkolok és megúszom ezeket.
Az alap ellátásról nem is beszélek, az mióta az eszemet tudom, csak romlik. Nyugdíj??? Nekem nem is lesz!
Úgy gondolom nem is normális ennyire magas kort megélni. Az állatvilágban azaz egyed, ami ennyire lerobban, elpusztul. Csak az ember tartja életben a végsőkig a beteg egyedeket.
És most jöhetnek a "minemvagyunkállatok" kommentek. 3. 2. 1.
Gondolom egyre több a fájdalom, csúnyul az ember, egyre nehezebben tartja a súlyát.
Nagy közelítéssel lineáris vonalnak tartom 27-28 éves kortól kezdődően.
Viszont nem hinném, hogy közülünk olyan sokan megélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!