Mit tegyek, ha NEM akarok megöregedni?? 24 éves vagyok és szívesen maradnék ebben a testben örökké. Van valami csodaszer, ami meggátolja a sejtek öregedését és örökké fiatal maradok ?????
Inkabb tanulj, mert okos oregember meg lehet beloled, de okos fiatalra kevesebb eselyed van.
A szepseg es fiatalsag erteke abban van, hogy mulando.
Nézd meg az Alkonyat című filmet aztán menj ki a sötét erdőbe egyedül, egy száll hálóingben és hagyd, hogy megharapjon egy vámpír. Ez egy tuti megoldás.
Üdv: egy 234 éve 24 éves "ember"
Szerintem normális ember lehetetlen dolgokra nem pocsékol energiát. Ilyen az idő elleni küzdelem. Tudtommal nem sikerült még senkinek.
Persze vannak plasztikai műtétek, meg mindenféle ingyom-bingyom krémek, amik nagy pénzeket hoznak a gyártóknak. Én nő vagyok, és a cipőm se kenném velük.
Ha jó géneket örököltél a szüleidtől, akkor elég sokáig megmaradnak a fiatalos vonásaid, kinézeted.
Amúgy öregen is ebben a testben leszel.:D Addig meg élvezd ki minél jobban az életet, hogy legyen mit mesélni.
Hidd el, ebben a korban szinte mindenki azt mondja, hogy ő aztán nem akar megöregedni.
(Amúgy a formalin az tartósít, csak hát azt meg nem élnéd túl.):D
En nagyon szerencses voltam. Negyven evesen meg mindig ugyanaz a kislanyos lanynak nezett verziom maradtam. Viszont a termeszet torvenyei hirtelen ertek utol. 45 evesen olvasoszemuveg, a semmibol durvan tamado szemrancok. 47 evesen a nyakam tiszta ranc es petyhud az arcom. Mintha csoda lett volna velem hosszu evekig, viszont nagy sokk volt par ev alatt behozni a lemaradast.
Amugy gyonyoru idos emberek vannak, de idosek es latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!