Mégis ki hiszi el ezeket a csodaszereket kínáló netes reklámokat?
Meglepődnél, mennyi idióta van, akik ilyen csodaszerekért fizetnek is.
Az emberek hülyék, ez tény. nézz szét kis hazánkban, hány millió embert vezettek meg hazugságokkal?
Tesóm pl volt olyan gyökér hogy vett egyszer egy zsírégető port, megkínált megkóstoltam, ha tippelnem kellene akkor azt mondanám hogy a szerencsi kakaópor újracsomagolva tízszeres áron, nem is fogyott tőle semmi (milyen meglepő :D). De mondjuk ő hülye mint a föld, teleshopos kacatot is vett már meg a Sorosozásnak is bedőlt, annak az Iforexes baromságnak is bedőlt ami nulla munkával milliókat ígér (bukott is vele egy jó adag pénzt), meg valahogy minden beszélgetésünk oda lyukad ki hogy "bárcsak a németek nyerték volna a világháborúban" (szerinte), "diplomások mind ingyenélők" és a többi, fájdalmasan buta, csoda hogy nem felejt el levegőt venni...
Bocs kicsit eltértem a tárgytól, a lényeg hogy van olyan hülye aki bedől nekik...
Vannak néhányan, különben nem érné meg energiát belefektetni a hirdetőnek. Rengeteg olyan ember van, aki nem néz utána a kiszemelt terméknek, sőt sokan egyáltalán nem tudatos vásárlók, és egy jól csengő szlogennel, nagy ígéretekkel meg is veszik. Egyszerűen sokakból hiányzik a kritikus gondolkodás, vagy a kérdés tárgyát képező csodaszerek/módszerek esetében, egyszerűen képtelenek ellenállni a gyors eredmény ígéretének.
Pedig az igazság az, hogy a fogyáshoz nem csodaszer kell, hanem életmódváltás, melyhez pedig akaraterő, és önuralom szükséges, a nyelvtanulás esetében pedig a kitartó tanulás, és sok gyakorlás hoz eredményt, azt el is lehet felejteni, hogy 20-30 óra alatt megtanulunk egy idegennyelvet... Sokan azonban a könnyebb utat szeretnék választani, ami azonban ilyen esetekben nem létezik.
Elhiszem nektek, de egyszerűen nem tudom elképzelni. Milyen emberek ezek, hogyhogy elhiszik? Még az esetleg "oké",hogy levés valakiben az önismeret, és tényleg elhiszi, hogy na majd most jól nekiül a némettanulásnak a szókártyákkal. De láttam olyat, hogy valami készülékkel a fejedbe táplálják a nyelvet.
vagy pl. kiakasztott az a módszer, hogy eljársz egy tanfolyamra ízlelgetni a nyelv hangzását, de nem tanulás semmit, és ezért fizetsz, majd megtanulod ettől. (Rákattintottam kíváncsiságból egy ilyenre, de persze nem dőltem be, baromság az egész.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!