Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis ki hiszi el ezeket a...

Mégis ki hiszi el ezeket a csodaszereket kínáló netes reklámokat?

Figyelt kérdés
Biztos ti is láttatok már ilyeneket,ha pl. online filmet néztek vagy egyes kattintásvadász oldalakon is vannak ilyen hirdetések: fogyj 40 kilót 2 nap alatt, visszanő az összes hajad 1 hét alatt, 5 nyelven fogsz folyékonyan beszélni egy forradalmi módszerrel. Nem tudom elhinni,hogy van, aki ezeknek bedől. Komolyan megélnek ezek a hirdetők ebből?
2018. júl. 23. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnél, mennyi idióta van, akik ilyen csodaszerekért fizetnek is.

Az emberek hülyék, ez tény. nézz szét kis hazánkban, hány millió embert vezettek meg hazugságokkal?

2018. júl. 23. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Rengeteg ember elhiszi. Olyan buták, mint a föld. Sőt nem csak hogy elhiszik, még meg is veszik! De meg is érdemli a sok hülye. Igaza van a hirdetőnek, hogy átb@s(za) az ilyen embereket. Nem azoknak szólnak a hirdetések, akik tudják, hogy szánalmas hazugság. Engem pl még senki nem tudott becsapni, mert van agyam, és használom is.
2018. júl. 23. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm pl volt olyan gyökér hogy vett egyszer egy zsírégető port, megkínált megkóstoltam, ha tippelnem kellene akkor azt mondanám hogy a szerencsi kakaópor újracsomagolva tízszeres áron, nem is fogyott tőle semmi (milyen meglepő :D). De mondjuk ő hülye mint a föld, teleshopos kacatot is vett már meg a Sorosozásnak is bedőlt, annak az Iforexes baromságnak is bedőlt ami nulla munkával milliókat ígér (bukott is vele egy jó adag pénzt), meg valahogy minden beszélgetésünk oda lyukad ki hogy "bárcsak a németek nyerték volna a világháborúban" (szerinte), "diplomások mind ingyenélők" és a többi, fájdalmasan buta, csoda hogy nem felejt el levegőt venni...

Bocs kicsit eltértem a tárgytól, a lényeg hogy van olyan hülye aki bedől nekik...

2018. júl. 23. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Vannak néhányan, különben nem érné meg energiát belefektetni a hirdetőnek. Rengeteg olyan ember van, aki nem néz utána a kiszemelt terméknek, sőt sokan egyáltalán nem tudatos vásárlók, és egy jól csengő szlogennel, nagy ígéretekkel meg is veszik. Egyszerűen sokakból hiányzik a kritikus gondolkodás, vagy a kérdés tárgyát képező csodaszerek/módszerek esetében, egyszerűen képtelenek ellenállni a gyors eredmény ígéretének.

Pedig az igazság az, hogy a fogyáshoz nem csodaszer kell, hanem életmódváltás, melyhez pedig akaraterő, és önuralom szükséges, a nyelvtanulás esetében pedig a kitartó tanulás, és sok gyakorlás hoz eredményt, azt el is lehet felejteni, hogy 20-30 óra alatt megtanulunk egy idegennyelvet... Sokan azonban a könnyebb utat szeretnék választani, ami azonban ilyen esetekben nem létezik.

2018. júl. 23. 16:11
 5/10 A kérdező kommentje:

Elhiszem nektek, de egyszerűen nem tudom elképzelni. Milyen emberek ezek, hogyhogy elhiszik? Még az esetleg "oké",hogy levés valakiben az önismeret, és tényleg elhiszi, hogy na majd most jól nekiül a némettanulásnak a szókártyákkal. De láttam olyat, hogy valami készülékkel a fejedbe táplálják a nyelvet.

vagy pl. kiakasztott az a módszer, hogy eljársz egy tanfolyamra ízlelgetni a nyelv hangzását, de nem tanulás semmit, és ezért fizetsz, majd megtanulod ettől. (Rákattintottam kíváncsiságból egy ilyenre, de persze nem dőltem be, baromság az egész.)

2018. júl. 23. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:
levés=kevés*
2018. júl. 23. 19:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elég hülyén fogalmaztam. Szóval nem tanulod meg a szavak jelentését, csak hallgatod, ahogy pl. portugálul beszél valaki.
2018. júl. 23. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Igen, alighanem sokan elhiszik, különben nem csinálnák.
2018. júl. 23. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyfokú naivitás és többnyire lustaság kell hozzá. Hiszen pár nap alatt "ledobni" 20- 30-40 kilót(nyilván mozgás, sport nelkül), vagy megtanulni egy nyelvet, persze, hogy vonzó.
2018. júl. 23. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Vonzó, értem én. Csak nem értem meg az emberi hülyeségnek ezt a szintjét.
2018. júl. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!