Mi ez a sok frissen felhúzott informatikai képzést kínáló "startup"? Többit alább.
Jó de ezek kiknek vannak?
Diplomásoknak, vagy érettségi kell?
Ja és 1.200.000 a tandíj, aha persze, és akkor kapok egy miki manós oklevelet?
Olyan is van, meg másféle is van. Meg lehet autodidakta módon is tanulni. Kérdés, hogy te hol állsz, mik az anyagi lehetőségeid, hogyan tudsz jól tanulni, illetve mire van időd. Én pl. munka mellett tanulok, egyelőre autodidakta módon, de szeretnék majd tanfolyamra is elmenni, csak nem egyszerű olyat találni, ami belefér az időbeosztásomba (a legtöbb ilyen képzés pont olyan időpontokban van, amikor én dolgozom, hétvégén meg nem mindenhol vállalnak oktatást), és az anyagi kereteimbe is.
Mellesleg 2 OKJ-t ingyen megszerezhetsz, csak nem tudom, most épp melyik képzéseket támogatják ilyen formában. Nyilván azokon korlátozottak a férőhelyek is, de ha el tudod csípni, akkor érdemes megpróbálni. Az első OKJ-hez azt hiszem, van valami korhatár, de a másodiknál már ez nem feltétel. Én nézem ezeket a lehetőségeket is.
A Kürtnek vannak még egyébként csillagászati összegű képzései, de az olyan is, hogy ha lenne rá keretem, oda el is mennék, mert az nem véletlenül kerül annyiba.
Csak azt nem értem hogy valaki aki programozó szeretne lenni mert azzal jól keres, szerintem annak érdemesebb lenne bejutni egy "sima" egyetemre, ösztöndíjjal, mint elmenni egy ilyen startuphoz, akik elkérnek 1.500.000 Ft-ot meg ilyenek, egy állami egyetemen meg lehet hogy akár valaki 40 évesen is valahogy kis ügyeskedéssel el tud csípni egy ösztöndíjat.
Ezzel kapcsolatban érdekelne hogy ezek a startupok majd hogy tartják el magukat??
9-es:
Ezt kinek írtad ne haragudj már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!