Miért szeretnek a lányok felhúzott lábbal űlni székeken?
Figyelt kérdés
Főleg buszon, metrón, ahova más ülvi szokott a koszos lábát oda felrakja.2013. aug. 13. 13:54
1/8 anonim válasza:
Buszok és metrók ülésein csövesek szoktak maguk alá csinálni, éjszakai járatokon egyesek ott szoktak dugni, szóval nem kell amiatt aggódni, hogy hozzáér valakinek a cipője az üléshuzathoz.
2/8 anonim válasza:
Én is szeretnék szerintem úgy ülni, csak ha annyira felhúzom a térdem, akkor borzasztóan összenyomja a golyóimat, ami fáj.
28F
3/8 Amado atya válasza:
Mert úgy valamelyest szellőzik a barlang.
4/8 anonim válasza:
nem szellőzik semmi xd... egyszerűen kényelmes..de én nem szoktam akkor sem feltenni a lábam oda ahol mások ülnek :) itthon viszont mindig ugy esdzek asztalnál hogy az egyik lábamat felpockolom a székemre :D
5/8 anonim válasza:
Én is szeretek úgy ülni. Kényelmes. Szerintem azért lehet, mert az anyaméhben is úgy van a baba, és ez benne marad az emberben.
6/8 anonim válasza:
könnyebben és nagyobbat lehet úgy fingani
(legalábbis nekem így jobban megy.) :D
7/8 anonim válasza:
Ennek anatómiai okai is vannak: Ha felhúzod a lábaidat az ülésen, a súlypontod közelebb kerül a szívedhez, és a szívednek is kevésbé lesz megterhelő vért pumpálni a lábadhoz, és a lábaidban a gyűjtőereknek is könnyebb dolguk van visszaszállítani az elhasznált vért. A lányoknak a szövetei inkább zsírtz raktáoznak , szemben a fiúkkal, akik fehérjét, ezért van, hogy több középkorú nő szenved visszérbetegségtől, mint középkorú feérfi.
8/8 anonim válasza:
Én is így szoktam ülni. Azért, mert nagyon kényelmes és legalább nem ül mellém senki akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!