Senki se szeret. Egy magányos szingli vagyok szüleim nem szeretnek, 11 vagyok, fiú és már gondolkodtam hogy öngyilkos leszek. Vélemények?
11 évet éltél és megítélted ez által az egész világot? Lenne még átlag 75 éved, ha egészségesen élsz, és azt mondod nem éri meg?
11 év tapasztalata (amiből emlékszel kb. 6-ra) áll szemben 75 év lehetőségével!
Még 6-7 évet kell várnod, mire melózhatsz és leléphetsz otthonról és megteremtheted azt a környezetet, amire vágysz, olyan emberekkel, akiket kedvelsz és akik téged is kedvelnek. Olyan lehetőségek állnak előtted, amiket most fel sem fogsz! És ezt eldobnád mert 6 év szar volt? Szerintem érted, mire gondolok! A bátrak érdemlik meg a boldogságot! Szedd össze magad, nézz előre és küzdj, hogy ha most rossz is, a jövőben hosszan és nagyon boldog lehess!
Micsoda fájdalmad van te szegény...
Hallod, én 13 éves vagyok, lány, és most figyelj: szingli vagyok! Húha akkor most mi fog történni? Emiatt legyek depressziós?
Azt meg honnan tudod hogy a szüleid nem szeretnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!