Akart vagy lett valaki öngyilkos a családotokból? Hogyan lehet ezt leküzdeni?
Nagymamám,apu még kicsi volt.Hónapokig kórházban volt.
Én,bár kórházba nem kerültem 2évig gyógyszeres kezelés alatt álltam és rendszeres kellet látogatnom a dokimat.
Férjem főnöke,szintén gyógyszeres kezelés a mai napig(az eset kb 4éve történt)
igen sajnos, apai nagyanyám, aztán sok évre rá édesapám.
minketten felakasztották magukat.
sok évre rá beszéltem olyan emberekkel kik napi szinten kapcsolatban voltak édesapámmal (édesapám halálkor én mindössze 6éves voltam) és azt mondták nem látszott rajta semmi, nem beszélt olyan dolgokról senkinek amiből arra lehetett következtetni, hogy baj fog történni.
sok, nagyon nagyon sok beszélgetés kéne szerintem, valamint az, hogy édesanyád rádöbbenjen: vannak emberek akiknek hiányozna.
Rá kéne jönni hogy mért tette és az okot megszüntetni.
Én azt hiszem, hogy figyelmesnek kéne lenni vele, és meghallgatni. Azt is amit esetleg nem mondd el egyből.
Nekem 4 öngyilkossági kísérletem volt és még mindíg itt vagyok.
Villámba nem üt a ménkü.:-) .
Oltári szerencsétlennek éreztem magam h még meghalni is béna vagyok. Most viszont oltári nagy mázlista vagyok, h nem sikerült, mert csodával határos modon, megvalósult a lehetetlen:-)
Tudom, nem a kérdésre válaszoltam, de ezt el kellett mondanom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!