Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szeretnek a babák...

Miért szeretnek a babák felhúzott lábbal aludni?

Figyelt kérdés

Anyám mindig "büdösbogár" póznak emlegette. Hason fekszik és maga alá húzza a lábát, így fent van a feneke...

Most 22 hós, régen is csinálta, de most mindig így alszik el

2010. ápr. 29. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
úgy tudom, ha felhúzott lábakkal alszik egy baba, akkor hasfájós. nálunk így is volt.
2010. ápr. 29. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
:D Igen, az én kicsim is imádja. Sőt ha megébred és nem úgy fekszik akkor átfordul a megfelelő helyzetbe. Egy időben elhagyta, de mostanában megint rákapott. 10 hónapos
2010. ápr. 29. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is kicsi korától így alszik. A magzati pózhoz hasonlít, a pocakban a végén már csak így férnek el. :) Most lesz 4 éves, és még mindig szokott így aludni. :)
2010. ápr. 29. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 15 hós, szintén igy szeret aludni, ráadásul még a takarót is a hasa alá gyömöszköli.
2010. ápr. 29. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag én is így aludtam. Későbbre is megmaradt apa mondása: dűti a seggit, mint egy büdösbogár... úgy látszik ezt a büdösbogár pózt akkoriban így hívták... :o)

De szerintem kényelmes úgy aludni kicsinek... most felnőttként már nem annyira...

2010. ápr. 29. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
:-) Az enyém is így szeret aludni. Biztosan azért,mert a pocakban is így volt.
2010. ápr. 29. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mi is büdösbogár póznak hívjuk :D annyira aranyos ilyenkor, én meg azon gondolkodtam, hogy hogy lehet így aludni :)
2010. ápr. 29. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Én spec szeretek így feküdni, főleg, mikor terhes voltam, csak féltem,megfordul a baba...

Fura mert lányom elég korán elhagyta a hasfájást, most meg semmi jele nincs...Akkor biztos csak szeret így aludni.

Sokszor ébredt éjjel, gondoltam elzsibbadt, kiegyenesítettem, mindjárt visszahúzta magát:-)

2010. ápr. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!