Miért szeretnek a babák felhúzott lábbal aludni?
Figyelt kérdés
Anyám mindig "büdösbogár" póznak emlegette. Hason fekszik és maga alá húzza a lábát, így fent van a feneke...
Most 22 hós, régen is csinálta, de most mindig így alszik el
2010. ápr. 29. 21:44
1/8 anonim válasza:
úgy tudom, ha felhúzott lábakkal alszik egy baba, akkor hasfájós. nálunk így is volt.
2/8 anonim válasza:
:D Igen, az én kicsim is imádja. Sőt ha megébred és nem úgy fekszik akkor átfordul a megfelelő helyzetbe. Egy időben elhagyta, de mostanában megint rákapott. 10 hónapos
3/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is kicsi korától így alszik. A magzati pózhoz hasonlít, a pocakban a végén már csak így férnek el. :) Most lesz 4 éves, és még mindig szokott így aludni. :)
4/8 anonim válasza:
Lányom 15 hós, szintén igy szeret aludni, ráadásul még a takarót is a hasa alá gyömöszköli.
5/8 anonim válasza:
Állítólag én is így aludtam. Későbbre is megmaradt apa mondása: dűti a seggit, mint egy büdösbogár... úgy látszik ezt a büdösbogár pózt akkoriban így hívták... :o)
De szerintem kényelmes úgy aludni kicsinek... most felnőttként már nem annyira...
6/8 anonim válasza:
:-) Az enyém is így szeret aludni. Biztosan azért,mert a pocakban is így volt.
7/8 anonim válasza:
mi is büdösbogár póznak hívjuk :D annyira aranyos ilyenkor, én meg azon gondolkodtam, hogy hogy lehet így aludni :)
8/8 A kérdező kommentje:
Én spec szeretek így feküdni, főleg, mikor terhes voltam, csak féltem,megfordul a baba...
Fura mert lányom elég korán elhagyta a hasfájást, most meg semmi jele nincs...Akkor biztos csak szeret így aludni.
Sokszor ébredt éjjel, gondoltam elzsibbadt, kiegyenesítettem, mindjárt visszahúzta magát:-)
2010. ápr. 30. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!