Na! Ez meg hogy "lopakodott" be? Mi lett az orosz csodaszerrel?
A Pfizer vakcinából még mintákat sem kaptunk!.VILÁGELSŐKÉNT...ugye XD!
Mi alapján kapja meg a nagyrabecsült magyar gyógyszer-engedélyeket,ha "csak",a dokumentációja van meg?
Most először az volt a bajotok, hogy az orosz vakcinát akarja a kormány ránk erőltetni. Aztán az, hogy nem lehet választani a vakcinák között. Most meg az, hogy a haladó nyugatról érkezik a vakcina, mekkora probléma ez.
Nem átlátszó kicsit?
Kérdező, ez egy kép amit belinkeltél. Nagyon remélem, hogy a címnél több információból szoktál tájékozódni, legalábbis úgy kellene.
Hol a többi része a hírnek?
Bocsánat #2-es! :)
A Magyar Kormány ÍGY "kommunikál",a facebookján!!!
Okold őket!
#3 Te egy képet linkeltél be és nem a kormány facebook bejegyzését. Remélem nem akarod beadni, hogy a kormány facebook oldala mindösszesen egy képből áll és semmi másból.
Arról az oldalról linkeltél egy képet, de még annyit sem tettél hozzá, hogy az a kormány facebook oldaláról van.
Mivel rákérdeztem és nem válaszoltál érdemlegesen, nyilvánvaló hogy nem valódi válaszokra vagy kíváncsi, innentől nincs miről beszélni.
Kedves #6-os!
Értem én,hogy mindenképpen meg akarod magyarázni a saját értetlenségedet,és szeretnéd mindenképpen megvédeni a "vezér" kormánykommunikációját!
Elismerésem! Jó talpnyaló vagy!
A kormány,a facebookján-ha követnéd,tudnád,és NEM okoskodnál-,képekkel és rövid videókkal "kommunikál" a követőivel.
Ha téged ez tesz boldoggá,esetleg erre élvezel el,ide rakom a teljes linket,amiből-mivel a "bővebb" felirata IS ugyanaz mint a képen,sokkal okosabb leszel!
Nagyon tetszett a hozzászólás:
"...a címnél több információból szoktál tájékozódni, legalábbis úgy kellene."
Ez ÍGY van!
A KORMÁNY NEM AD SEMMI linket és bővebb tájékoztatást CSAK a képeket és rövidke videókat!
Ez alapján szerinted, a kormányzati facebook követői NEM tájékozódnak bővebben,hanem elhiszik a "képek" üzenetét.
EZ NAGY BAJ!
Ha pedig azt szeretnéd mondani,hogy az emberek képesek utánanézni a kiírások forrásának,akkor TE miért NEM ezt tetted? :)
Látod pici fidesznyalonc! Ki is derült az "eszed" mennyisége!
Szánlak,de értékelem a hozzászólásod.
Ja én se értem. A sokkal fejlettebb Svájcban kicsit másként látják a dolgokat.....
Mondjuk az is igaz hogy ott az Orosz "csodaszerrel" nem is foglalkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!