Megbízható az orosz és kínai vakcina vagy sem?
Az, hogy egy vakcina kínai, orosz, angol, svájci vagy akármilyen, az semmit sem jelent. A probléma, hogy bármilyen orvosi szerről is van szó, annak több éves fejlesztési, tesztelési és ellenőrzési láncon kell átesnie. És így is csak a rövidtávú hatásokat lehet megismerni.
A lehetséges COVID vakcinák közül, még egyik sem esett át a megfelelő vizsgálatokon.
Hú, de nagy oltás szakértők vannak itt :)
Nem vagyok oltás szakértő, csak ha valami bajom lesz, gondolom mindenki mossa a kezét. Az oroszok, a kínaiak,meg a kedves Miniszterelnökünk is.
Nem oltatom be magam olyan dologgal, amiről nem tudom hogy ki készítette, mikor készült, hol készült, milyen technológiával készült, milyen kockázatai illetve mellékhatásai vannak és hogy használ-e egyáltalán.
Neharagudjatok, de nekem csak egy életem, azt szeretném biztonságban tudni. Ha már elvisz valami, akkor vigyen a vírus, ne valami vakcina amit valami senkiházi okoskodott ki, azt sem tudom hol az isten háta mögött.
"csak az oroszok kb eddig is mindenben le voltak maradva a tudományban a nyugattól."
Azért ezt gondold át újra, az oroszok voltak akik elsőként embert juttattak a világűrbe, az orosz űrkutatást csak az amerikai előzi meg amúgy minden nyugati országot ver, az oroszok rendelkeztek a világon másodikként atomfegyverrel ami nagyon komoly technológiai szintet igényelt. Ők találták fel a mobilt, helikoptert, a színes TV-t, a video magnót és sok más dolgot. Butaság lenézni az orosz tudományt csak mert utálod Orbánt. Tudományos téren mindenben verik az EU-t ez szimpla tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!