Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Keresek valami "csodaszert"...

Keresek valami "csodaszert" izgulás ellen, valamilyen tea ami segitett mar nektek?

Figyelt kérdés
Borzalmasan izgulos tipus vagyok, es ahogy öregszem egyre rosszabba valik, öszinte leszek, vizsgáim lesznek ès ahhoz hogy sikerulkon le kell kuzdenem ezt a gyomorideget. A tüneteim: izzad a tenyerem remeg a labam es a kezem. Ha valaki hasonlo cipoben jar es tud vakami tuti modot ami nem tesz azert zombiva legyszi irja le. Köszi
2019. dec. 17. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
szerintem az segít, ha sokat csinálod amibennizgulsz. itt a vizsgázást. másrészt meg, ha nem bánod, ha nemnsikerül jól, ha valakinek nem tetszik amit mondasz, írsz.
2019. dec. 17. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Csodaszerek nem léteznek.
2019. dec. 17. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Utalj át a számlámra 20 ezer Ft-ot és én azonnal küldök neked egy telepatikus üzenetet, ami lenyugtat.
2019. dec. 17. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Citromfű csepp
2019. dec. 17. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Naturland nyugtató tea. De csak ésszel, ha túlzásba viszed, olyan szinten relaxált leszel, hogy a nevedet sem fogod tudni megmondani.
2019. dec. 17. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Jóga és/vagy mentális stresszmenedzser módszereket ajánlok.
2019. dec. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!