Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Öregek nagy része miért nem...

Öregek nagy része miért nem tud szépen megöregedni?

Figyelt kérdés
öreg korukra kötekedős, pesszimista, rosszindulatúak lesznek.
2018. szept. 8. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban vannak ilyenek, de nem biztos, hogy többségben vannak, talán csak ők hangosabbak, meg feltűnőbbek, mint a kis cuku nyuggerek. Amúgy meg ezek azt hiszik, hogy bármi jelentősége van a koruknak, meg tiszteletet érdemelnek amiatt, mert x évesek.
2018. szept. 8. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
*cuki
2018. szept. 8. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az életük során annyi negatív tapasztalatot szereztek, hogy házsártosak, kötekedők, ellenségesek lesznek. A mai társadalom sajnos olyan, hogy ilyenekből aránytalanul sokat termel ki.
2018. szept. 8. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

ezek az emberek életük nagy részét a szociban töltötték el, ezért beszűkültek, egyszerűek.

ezekhez hozzáadódik még a sok öregkori betegség, probléma.

2018. szept. 20. 08:43
 5/5 anonim válasza:
71%

Ezek a mai idősek...

Régen felnéztünk az idősekre bölcsességükért és hitükért. Ma sokat panaszkodnak,szidják a fiatalabb genereciókat, tolakodnak. Hol marad a kölcsönös szeretet és tisztelet? Mi ez a durvaság?!

Ime pár gyöngyszem,hogy viselkednek:

1. Főiskolás voltam, nyelvvizsgára készültem,a színház előtti parkban leültem olvasni kicsit,odajött egy idős hölgy, már indulnom kellett,nem szóltam. Utánam rikácsolta:" Te bolond". 8 éve végeztem,ez azóta bennem van.

2. A templomban oda akart mellém ülni egy 80+-os néni,úgy jelezte szándékát,hogy megrángatta a télikabátom kapucniát.

3. A templomnál! " nagyon szépen" kért egy néni,hogy kérjem el a kulcsot "Eriggy"

4. Munkába menet, egy 70-es úri ember?! majdnem elgázolt a mopedjével. Így ráförmedni egy felnőtt emberre: Engedj már el!- Hova a sietség, és ki tudott volna kerülni.

5. A vérvételnél le akartam ülni, lehuppant elém a néni,és vigyorgott. Volt még más hely.

*Tudják ítélkezés, aranyszabály

Máté 7- ajánlom szívből!

2018. szept. 30. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!