Öregek nagy része miért nem tud szépen megöregedni?
ezek az emberek életük nagy részét a szociban töltötték el, ezért beszűkültek, egyszerűek.
ezekhez hozzáadódik még a sok öregkori betegség, probléma.
Ezek a mai idősek...
Régen felnéztünk az idősekre bölcsességükért és hitükért. Ma sokat panaszkodnak,szidják a fiatalabb genereciókat, tolakodnak. Hol marad a kölcsönös szeretet és tisztelet? Mi ez a durvaság?!
Ime pár gyöngyszem,hogy viselkednek:
1. Főiskolás voltam, nyelvvizsgára készültem,a színház előtti parkban leültem olvasni kicsit,odajött egy idős hölgy, már indulnom kellett,nem szóltam. Utánam rikácsolta:" Te bolond". 8 éve végeztem,ez azóta bennem van.
2. A templomban oda akart mellém ülni egy 80+-os néni,úgy jelezte szándékát,hogy megrángatta a télikabátom kapucniát.
3. A templomnál! " nagyon szépen" kért egy néni,hogy kérjem el a kulcsot "Eriggy"
4. Munkába menet, egy 70-es úri ember?! majdnem elgázolt a mopedjével. Így ráförmedni egy felnőtt emberre: Engedj már el!- Hova a sietség, és ki tudott volna kerülni.
5. A vérvételnél le akartam ülni, lehuppant elém a néni,és vigyorgott. Volt még más hely.
*Tudják ítélkezés, aranyszabály
Máté 7- ajánlom szívből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!