Miért siránkozik sok nő, hogy szerelmi csalódása van, aztán szépen lassan elengedik magukat?
Ez a kérdés egy Gyöngyszem™ a többszáz olyan kérdés után, amiben a pasik hívják felszínesnek a nőket, mert azok állítólag csak a márkás ruhákba öltözött díszpintyekkel hajlandóak szóba állni, míg ők; akikben nincs semmi extra, egyedül vannak.
Köszönöm... Az már mindegy is hogy miért, csak valamilyen formában lehessen kritizálni a nőket...
"Teljes mértékben igazad van, sztem nincs is szükség pasikra."
Mert átkapcsolnak utána automatikusan ilyen üzemmódba, olyan szinte hányingerkeltően öntelt, egoista 1-2.
Én másképp tenném fel a kérdést. Az a nő/férfi, aki siránkozik, miért nem kezd valamit az életével, hogy ne legyen kiüresedett; miért társfüggő és csak egy másik emberben látja a boldogságot? Miért nem hozzák ki magukból a legjobbat külsőleg és BELSŐLEG egyaránt?
Amiket te felsoroltál, az nem megoldás erre. Miből gondolod, hogy épp ruhák és ékszer miatt van szerelmi bánata valakinek? S mondjuk nem azért, mert csalódott a pasijában? Vagy azért hagyták el, mert nem főz jól otthon, stb.
Amúgy képzeld, a szép ruhában is lehet ronda valaki, tehát elég vicces a logikád, már ne haragudj. Értem én, hogy hozza ki magából a legjobbat, de ez nem ruhát jelent.
Egy átlagos/ronda nő felveheti a legnagyobb női ikonoknak tervezett ruhákat, cipőket, ékszereket is, járhat Jennifer Lopez stílusú ruhákban, attól nem lesz álomnő jó alakkal, szép arccal.
Lehet, hogy maguknak tetszenek, de a férfiaknak nem, nekik inkább a ruhakollekciókat reklámozó modell nők.
Ja, és egy igazán szép nő ronda rongyokban, vagy akár egy zsákban is szép:)
Miből gondolod, hogy épp ruhák és ékszer miatt van szerelmi bánata valakinek
Te jó ég! Ugye ez a kérdés csak vicc? 🤣😂🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!