Nyáron miért siránkozik mindenki, hogy megsül 40 fok van, télen meg sírnak mert megfagynak -20 fok van?
Nem a nyár a bajom, hanem a 40 fok. Próbálj meg kint utat építeni, ásni, műanyag-feldolgozó gépnél dolgozni, egyszóval fizikai munkát végezni.
Legyen stabil 30 fok, de ne ennyi, folyamatosan.
A télen meg fel kell öltözni.
Hányszor fogjuk még felhozni ezt az alsósok készségfejlesztő-elbeszélgető órájára való témát?
Igaza van amúgy az elsőnek.
Ha megdöglesztő meleg van, azt ki szereti? És ha olyan hideg, hogy a hugyod beléd fagy, azt ki szereti? Ennyi.
Én gyűlölöm a meleget. Mindig szédülök, rosszul vagyok és még bikiniben is szét izzadom magam és megsülök. Pedig nem vagyok kövér, hogy esetleg amiatt nem bírnám. 28fok lenne nekem az optimális, de még a 30al is úgy ahogy beérném. Viszont ez a 40fok nem embernek való. A tűző napon meg egyszerűen pár percnél nem lehet többet lenni, mert elájul szerencsétlen ember. A téllel ellenben semmi bajom. Imádom a hideget, havat, jó melegen belehet öltözni vastag puha pulcsikba és azt, hogy korán sötétedik. :) Amúgy is éjjeli bagoly vagyok. :D Inkább a szélsőségek miatt panaszkodnak az emberek, hogy egyszer szétsülsz utána meg megfagysz.
Szerintem az ősszel vagy főleg a tavasszal senkinek semmi problémája. Azt leszámítva, hogy lassan nem lesz ez a két évszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!