Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyáron miért siránkozik...

Nyáron miért siránkozik mindenki, hogy megsül 40 fok van, télen meg sírnak mert megfagynak -20 fok van?

Figyelt kérdés
Semmi nem jó?

2013. aug. 8. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Aki leszavazott egyen warfarint :)
2013. aug. 8. 18:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a szélsőséges időjárást általában nem szeretik, pl. én sem.

Speciel most ebből a már több mint 2 hete tartó, gyilkos kánikulából nagyon elegem van, bár, ezzel nem vagyok egyedül. A környezetemben mindenki csak vonszolja magát és tátog a hőségtől, ha éppen nem issza literszám a folyadékot.

De ugyanígy utáltam, amikor a kemény mínuszok alatt eszkimónak kellett öltöznöm.

Számomra a legideálisabb az olyan vidék lenne, ahol nincsenek ezek a szélsőségek / pl. óceáni éghajlatú országok /.

Én a tavaszt és az őszt szeretem, az utóbbit még jobban.

2013. aug. 8. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tavaszi-téli időjárás jön be, ennyi :D. Kánikulában konkrétan rosszul tudok lenni egyébként, volt, hogy majdnem elájultam...
2013. aug. 8. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a telet és utálom a nyarat, már számolom vissza a napokat szinte, hogy mikor lesz november, mikor már kezd ködös és hideg lenni az idő. Aki meg télen rinyált, hogy nyarat akar, de most a 40fokban meg ki sem mozdul, mert melege van, bssza meg.

17/L

2013. aug. 9. 00:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én is utálom a meleget. Inkább fázzak, minthogy izzadjak. Olyan 15-25 fok között tökéletesen elvagyok, de 25 fok felett meghalok. Szívproblémáim vannak, rosszul vagyok a melegben, utálom ha folyik rajtam a víz, szeretem a feketét, de ilyenkor azt lehetetlen felvenni. Nyilván a -10 fok sem jó, de az sokkal jobban tűröm.
2013. aug. 9. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az elöttem szolók, már nagyon jól megfogalmazták a gondolataimat, de azért még hozzá tennék pár dolgot.

Nagyon nehezen hiszem el, hogy téged, kérdező nem zavar ez a vég nélküli hőhullám. (Ha így van nyugodtan cáfolj meg)

Nagyon régen volt ilyen hosszú ideig meleg, eső és enyhülés nélkül. Persze nem valami jó dolog vég nélkül azt hallgatni, hogy meleg van, télen meg, hogy hideg. De szerintem ez a kánikula már a nyár kedvelőket is kikészíti, a tél pártiakról már ne is beszéljünk.

Egyszerűen idegesítő már az emberek számára, hogy liter számra kell naponta venni az üdítőt/vizet, hogy ne érezzék magukat úgy, mint a sivatagban, hogy nem lehet rendesen pihenni éjszaka sem, mert a hőmérséklet épp csak pár fokot megy lejjebb, hogy ha véletlenül 2-3 percet kint vagy a napon már folyik rólad a víz és felforr az agyvized, és elkezdesz megni. Tehát most emiatt panaszkodnak ennyit az emberek. Valamint az sem mellékes, hogy a klímák és ventillátorok, a gyakoribb fürdés (már ahol) megnyomják az emberek pénztárcáját (+ a gyakoribb víz vásárlás). És az embereket azért ez elég váratlanul érte, hisz május végén, június elején azt jósolták az időjósok, hogy hűvös nyarunk lesz.

Én speciel már várom a hüvösebb őszt, a hideg jobb, mint a meleg hisz a hidegben vehetsz magadra sok-sok rétgete, de nyáron egy zinttől lejjebb már nem vetkőzhetsz.

2013. aug. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!