Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ugyanaz az ember siránkozik mindig azon, hogy alacsony, vékony és a kutyának se kell?
Visszanéztem az elmúlt hetet, és egy csomó önsirató, 'kicsi vagyok, girhes és csúnya, miért nincsen szép barátnőm' jellegű kérdést találtam. Szerintetek egy ember próbálkozik folyamatosan, vagy ennyi szerencsétlen van? Mellesleg kíváncsi lennék, hogy amennyiben többen lennének, úgy luxus-e utánanézni, hogy tettek-e már fel hasonló kérdést?
Unatkozom :D
Sanszos.
Pár hete volt egy srác, ő meg azt hiszem mindig azzal jött, hogy dagadt, ocsmány és alacsony.
Szerencsétlenek.
Igen, ugyanaz.
22 (lehet, hogy már 23) éves, Debrecenben lakik. A keresztnevét is tudom.
Nagyon régóta itt van (én 2011 decemberében figyeltem fel a kérdéseire), és kb. minden nap kiír kérdést. Van kb. 5 sablonja, azokat váltogatja.
Az utolsó, akit olvastam pont 24 volt, lehet, hogy beleöregedett a panaszkodásba. :D
Valóban, a jó dolgokért mindig tenni kell.
Igen, ezért nem értem én sem, miért képtelen valaki utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!