Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ugyanaz az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ugyanaz az ember siránkozik mindig azon, hogy alacsony, vékony és a kutyának se kell?

Figyelt kérdés

Visszanéztem az elmúlt hetet, és egy csomó önsirató, 'kicsi vagyok, girhes és csúnya, miért nincsen szép barátnőm' jellegű kérdést találtam. Szerintetek egy ember próbálkozik folyamatosan, vagy ennyi szerencsétlen van? Mellesleg kíváncsi lennék, hogy amennyiben többen lennének, úgy luxus-e utánanézni, hogy tettek-e már fel hasonló kérdést?

Unatkozom :D

2013. jún. 20. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
9-es, én debreceni vagyok, mint ő szóval ezentúl inkább elkerülök minden Krisztiánt :D :D
2013. jún. 20. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
3: Az a srác még mindig van :D Itt vagyok :P Más kérdés, hogy mostanában nem tettem fel kérdéseket, de köszi, hogy emlékeztetsz rá, majd mindjárt kiírok vagy 8-at ^^
2013. jún. 20. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
mivel majdhogy nem ua. A sablon így sanszos.
2013. jún. 20. 18:31
 14/17 anonim ***** válasza:
10%
látod ezt nem tudom. de te is egy kiba*szott szerencsétlen vagy hogy ráérsz ezzel foglalkozni.
2013. jún. 20. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Ismerem ezt a hülyegyereket, már kb 3-4 éve minden nap kiír egy ilyen kérdést, az ilyen minek él de komolyan?Ez már megszállottság, börtönbe kéne zárni.Nem mer csinálni semmit csak sajnálkozik itt, nincs semmi dolga ezen kívül?

Hihetetlen...

2013. jún. 20. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem arról a gyerekről beszéltek aki mindig úgy írja ki a kérdéseit, hogy a lányok miért nem értékelik a cuki fiúkat? A cuki szó szinte mindig benne van a kérdéseiben, vagy az írásában....

:-DD

Az tutira mindig egy és ugyanaz a srác. Több hónapja vettem észre a kérdéseit.

2013. jún. 20. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Szeretnéd azt hinni, mi?

Hát ki kell ábrándítsalak, kérdező - ennyien vagyunk. És hála a nők hozzáállásának az ismerkedéshez, párkapcsolathoz, minden nappal egyre többen leszünk.

De még ha mindezt egy ember is írná ki, annak roppant prózai oka van: mert rendszeresen széttrollkodják meg belerúgnak, az sokkal könnyebb ,mint segíteni, azt kell ütni aki a földön fekszik.

2014. márc. 25. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!