Mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogyan kezelitek, ha szemtanúja voltatok egy halálos balesetnek?
Figyelt kérdés
Ma szemtanúja voltam, ahogy a Deáknál délután fél 6-kor halálra gázol a villamos egy embert. Elég megrendítő látvány volt. Most is ez jár a fejemben. Elég egy rossz döntés, és egy pillanat alatt vége az életnek. És a családja meg valószínűleg összeomlik a hír hallatán. Nagyon rossz ebbe belegondolni. Próbálom elterelni a figyelmem, de mindig az ehhez kapcsolódó gondolatokhoz jutok ki.2024. máj. 15. 01:43
41/45 anonim válasza:
39 buta vagy.
Nem mondtam hogy oké ha valaki hülyén megy! De neked legyen már mindegy motorozik e valaki vagy nem! Miaz hogy minek megy motorral.
Engem is majdnem ütött el kocsi. Busszal is totam már meg hülye autóst, motorost is majdnem csaptam el és én is estem motorról...mégse nyekegek feszt ezen.
Neked nem tetszik a motor nem mész vele és pont. A motorosnak semmi köze ahhoz hogy majdnem elütött egy kocsi a zebrán vagy a "tesok* ( nem vagyok cigány bocs) mit csináltak.
42/45 anonim válasza:
#40 nem traumatizált?? Te miből vagy ember 🤣
44/45 anonim válasza:
Mi olyan nagy dolog van ebben? Másodpercenként halnak meg emberek. Régen dolgoztam korházban ott sokkal durvább dolgok vannak. Ha nem egy álomvilágban élnél akkor tudnád hogy mennyire ocsmány a valóság és nem rettentene el egy szimpla baleset barátom.
45/45 anonim válasza:
4éve előttem ütött el egy idős bácsit az 56os villamos, abban a pillanatban szörnyethalt. Az agyam teljesen kikapcsolt, és annyira kiürítette ezt az emléket, hogy rá néhány órával olyan érzés volt, mintha csak mesélte volna valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!