Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi idő alatt dolgoztátok...

Mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogyan kezelitek, ha szemtanúja voltatok egy halálos balesetnek?

Figyelt kérdés
Ma szemtanúja voltam, ahogy a Deáknál délután fél 6-kor halálra gázol a villamos egy embert. Elég megrendítő látvány volt. Most is ez jár a fejemben. Elég egy rossz döntés, és egy pillanat alatt vége az életnek. És a családja meg valószínűleg összeomlik a hír hallatán. Nagyon rossz ebbe belegondolni. Próbálom elterelni a figyelmem, de mindig az ehhez kapcsolódó gondolatokhoz jutok ki.

2024. máj. 15. 01:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
#30 ja végülis ennyi erővel repülőre se üljünk, mert lezuhanhat, hajóra se szálljunk, mert elsüllyedhet, sportolni se járjunk, mert lesérülhetünk stb. Csak üljünk otthon és nézzünk ki a fejünkből.
2024. máj. 15. 11:28
 32/45 anonim ***** válasza:
93%

Kihívom a mentőt, esetleg ha segíteni kell, akkor segítek.

Ha nincs rá időm - mert a főnököt pl jusz nem érdekli, hogy miért kések, kirúg -, akkor csak mentő és megyek.

Rosszul érint, mert nem bírom a vért, de ez van. Baleset sajnos bármikor történhet.

2024. máj. 15. 11:47
 33/45 anonim ***** válasza:
25%
Igen, mert minden nap hullanak le a repülők az égből, nyilván. Viszont naponta csapnak el motorosokat, kb mindegy is, hogy az autós vagy a motoros hibája. Tényleg tök ugyanaz a szitu.
2024. máj. 15. 12:01
 34/45 anonim ***** válasza:
21%
#33 a lovasoktatómnak nincs csontja, ami ne tört volna már el eséstől. Mégis imád lovagolni. Neked rosszabb lesz az életed attól, hogy ő lóra ül, én meg motorra? Neked nem mindegy, ki mit csinál? Nem muszáj egymást megérteni. Élni és élni hagyni.
2024. máj. 15. 12:04
 35/45 anonim ***** válasza:
28%
30 de ki a fene sír? Mit kell itt a motorosokon lovagolni, ők lse szrnak téged.
2024. máj. 15. 12:36
 36/45 anonim ***** válasza:
43%
33 autóbaleset is naponta van több!
2024. máj. 15. 12:37
 37/45 anonim ***** válasza:
Hát jó, pusztítsák csak magukat nyugodtan. Annak rossz, akit hátra hagynak, végül is.
2024. máj. 15. 12:38
 38/45 anonim ***** válasza:
28%
37 ahhoz sincs közöd...te meg fs mindentől.
2024. máj. 15. 12:41
 39/45 anonim ***** válasza:
Mi mindentől? A közveszélyes elmebetegektől maximum. Sajnos rossz a tapasztalat. Tudod, a tesóktók sem "csak" a hírük miatt fosnak, hanem azért, mert kevés a kivétel, akinek nincs rossz tapasztalata velük. De kívánom akkor, hogy éld át te is, hogy majdnem kisodorják a kezedből az óvodás gyerekedet, oszt akkor mondhatod. Nekem zöld volt. Fszfej.
2024. máj. 15. 12:46
 40/45 anonim ***** válasza:
Én egyszer, kb. 20 éve egy gyilkosságot láttam fényes nappal, megyeszékhelyen, a megyei kórház főbejáratával szemben. Már a dulakodást is láttam, ahogy jöttek ki a kórházból, és átmentek a túlsó oldalra. Ott a hapsi leterítette a nőt, ráült, és számtalanszor belevágta a kést. Épp fagyiztam a buszmegállóban várva a buszra, hát eldobtam a fagyit, és felszálltam az első buszra, amit jött. A kérdés kapcsán jutott eszembe, de nem traumatizált, hogy ezen agyaljak évekig.
2024. máj. 15. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!