Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már konfliktusotok...

Volt már konfliktusotok abból, hogy betegen dolgoztatok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy betegen nem tudtál úgy teljesíteni, vagy hogy ki kitől kapta el a kórságot stb.

2021. júl. 21. 12:28
 1/8 anonim válasza:

Egyszer egy kolléganőm náthás lett, 2 napja tüsszögte szét az egész irodát. Én megkértem, hogy menjen haza, mert fontos utazásra megyek és amúgy is bunkóság mindenkit lefertőzni, de nem érdekelte. Jött egész héten, péntekre már éreztem, hogy kapar a torkom és fáj a fejem.

A következő héten lázasan, ugató köhögéssel, folyamatoa tüsszögéssel és eldugult orral feküdtem otthon. Végül arcüreg-, majd tüdőgyulladás lett és 3 hét múlva a kórházban kötöttem ki. Ez még a covid előtt volt, de amikor végre felépültem, úgy elküldtem a bús fenébe….

Ezért nem kell betegen bemenni a munkahelyedre másoknak is keresztbe tenni.

2021. júl. 22. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor az utazásból sem lett semmi gondolom?
2021. júl. 22. 13:25
 3/8 anonim válasza:
Hát nem. Pedig a férjemmel a nászutunkat pótoltuk volna be, minden ki volt fizetve.
2021. júl. 22. 13:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Máskor is kaptál el ennyire durván egy náthát?
2021. júl. 22. 13:56
 5/8 anonim válasza:
Nem, soha.
2021. júl. 22. 18:36
 6/8 anonim válasza:

Egyszer egy kolléganőm influenzásan jött be, de telenyomta magát gyógszerrel így alig látszott. Azt mondta csak egy kis nátha.

Én meg vele szemben dolgozom, persze elkaptam..

És mikor kiderült mi bajom, mesélték a többiek, hogy bizony ő is kidőlt, mert ráhúzodott a tüdejére a ki nem pihent betegség

2021. júl. 25. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Van akinek a fizetés jobban kell mint sem hogy ráérjen náthával otthon maradni , én sulit se hagytam ki nátha miatt ha más elkapja nem az én bajom. Lehet ezért lepontozni de a fizetés jobban kell plusz fizetett szabit inkább egészségesen veszem ki hogy tudjak pihenni
2021. aug. 10. 12:44
 8/8 anonim válasza:

Nemreg nathasan mentem be es igen elkaptak nehanyan, akik szinten bejottek

Szoval egy kis orrfolyas meg tusszoges nem fog otthon tartani

2021. dec. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!