Volt már konfliktusotok abból, hogy betegen dolgoztatok?
Egyszer egy kolléganőm náthás lett, 2 napja tüsszögte szét az egész irodát. Én megkértem, hogy menjen haza, mert fontos utazásra megyek és amúgy is bunkóság mindenkit lefertőzni, de nem érdekelte. Jött egész héten, péntekre már éreztem, hogy kapar a torkom és fáj a fejem.
A következő héten lázasan, ugató köhögéssel, folyamatoa tüsszögéssel és eldugult orral feküdtem otthon. Végül arcüreg-, majd tüdőgyulladás lett és 3 hét múlva a kórházban kötöttem ki. Ez még a covid előtt volt, de amikor végre felépültem, úgy elküldtem a bús fenébe….
Ezért nem kell betegen bemenni a munkahelyedre másoknak is keresztbe tenni.
Egyszer egy kolléganőm influenzásan jött be, de telenyomta magát gyógszerrel így alig látszott. Azt mondta csak egy kis nátha.
Én meg vele szemben dolgozom, persze elkaptam..
És mikor kiderült mi bajom, mesélték a többiek, hogy bizony ő is kidőlt, mert ráhúzodott a tüdejére a ki nem pihent betegség
Nemreg nathasan mentem be es igen elkaptak nehanyan, akik szinten bejottek
Szoval egy kis orrfolyas meg tusszoges nem fog otthon tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!