Volt már olyan munkahelyi konfliktusod, ami miatt a kollégát/főnököt kirúgták?
Nekem sajna most lett... Váratlanul, házhoz jön a kedves kolléganő ura ée xy dolgokat kér ami miatt nekem börtön is járhat.. főnök kapott tőle fenyegetést előttem.
Én nem örülök, hogy belevontak a kis családi balhéba.. keresetlen szavam lesz + még lehet fel is jelentem.
Felmondtam, azzal rántottam magammal. Igazából a szemétségeivel indokoltam a felmondásom és azzal, hogy ha nincs a háta mögött a főnök, csak csesztetéssel és pletykálással telik az ideje és én nem akarok ilyen silány munkaerővel dolgozni, mert engem is ellehetetlenít.
Nem tudom, mit szóltak a többiek. Gondolom, utáltak, mert én jöttem később, neki meg ott volt már az udvartartás
1-es: Részvétem!
2: udvartartas? Mármint, régebbi jobban össze szokott kollégák?
3: Renelem azóta csak jobban jártál, nem fogtal ki meg egy ilyen helyet!
5: Van amikor tényleg kéne egy ekkora tisztogatás, mert amilyen brigádok néha vannak némely cégeknél, részvétem nekik!... Ott főnöknek lenni nem lehetett nagy büszkeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!