Volt és jelenlegi mekisek! Az alábbiakat egy válaszban olvastam. Igazak szerintetek ezek? Mennyiben értetek egyet?
"1000 bruttó körül van. Először valószínűleg konyházni fogsz tanulni, de sajnos a takarítás is hamar eljön.
Amúgy nem javaslom. Megalázó, főnökösködő bánásmód, rossz fizetés, ha szimpi vagy jól bánnak veled, ha nem akkor megaláznak, piszkálnak. És panaszt se tudsz tenni sehol, mert a mcdonalds központban sz@rnak a te panaszaidra, visszamondják a panaszodat annak aki ellen tetted, és együtt röhögnek rajtad és rúgnak ki. 5 mekin vagyok túl, tudom mit beszélek. 2 helyre ne menj semmiképp : a nyugati téri és a széll kálmán téri mcdonaldsba. Ezekre fokozottan igazak a fentebb leírtak."
Ennyire rosszúl bánnak az emberekkel? Nálunk MCdonaldsba normálisan bánnak a munkásokkal,nyugodt és laza a légkör.😊 Mint egy család.
☆Szerbia☆
Ahol én voltam, ott engem kasszába dobtak be először. A fizu tényleg ott volt, 1000 bruttó, de mondtak hogy két hónap után emelnek :)
A légkör. Velem kedvesek és segítőkészek voltak. Egészen addig míg szóltam, hogy bocsánat, de beteg lettem. Hát :D utána kirúgtak, amiért betegen nem mentem be dolgozni.
Amúgy ettől eltekintve én szerettem. A fizu is jó volt. Egyetlen mekiben dolgoztam, csak arról tudok nyilatkozni :)
Heves megye
#3:
Te tejbetök vigyori, nem mindenki olyan szerencsés, mint te.
Igen, igaz minden sor. Egy ezres bruttóban, diákoknak 950(de ők az adókedvezmény miatt többet kapnak nettóban, hiába kevesebb), a munka vállalható, simán ki lehet bírni, kivéve a kasszázást. A kiéhezett vevők sokszor furán viselkednek, ez igaz is. Az első napomon ezen hangosan felröhögtem, hogy gyárilag benne volt a mekis oktató videóban. :D Ha szimpatikus vagy, barátkozó típus, akkor jó lesz. Ha nem vagy beszédes, a régebbi dolgozók kinéznek maguknak, és a maradék életkedvedet is elveszik. A hátad mögött jót nevetnek. Nem tolerálják az újakat a régi, összeszokott dolgozók. Ha bénázol, akkor mindenki támad, de ha jól csinálod, le se sz@rnak. Egy dicséretazért, vagy elismerés jól esne, de csak a hibát látják, keresik benned. Megesznek téged reggeli menüvel, baconos toast-al a 20 perces kajaszünetben, amit le kell dolgoznod.:)
De lehet, hogy csak abban a mekiben van így, ahol én vagyok. Ha nincs más lehetőség hasonló fiúval, egy próbát megér. 3 hónapig próbaidőn vagy, bármikor felmondhatsz indoklás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!